![]() |
|
Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Android/AndroidTV (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=46) +--- Dział: Aplikacje (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie (/showthread.php?tid=3506) |
RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - lukaknw - 21-11-2021 (05-11-2021, 09:38 AM)Matheusz napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.jest szansa na stokowy launcher android tv? na canal+ box? najbardziej mi pasował bo miałem podpięte yt i widziałem na pasku dodane filmy nowe itd. a kiedyś miałeś na dysku google to . Tformatowałem box chcialem pobrac i juz nie ma RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - Matheusz - 21-11-2021 @lukaknw to była jakaś modyfikowana wersja Android TV Home. Nie pamiętam skąd ją miałem. Edit: Sprawdź to: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - lukaknw - 21-11-2021 (21-11-2021, 04:18 PM)Matheusz napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.Sprawdzałem wcześniej to sklonowana appka więc tyg "sugesti nie ma" tamta mi działała na canal+ box , ale i na playu RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - Matheusz - 21-11-2021 @lukaknw a tą apkę masz aktualną? By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Ew odinstaluj aktualizację i wrzuć oznaczoną 2.3.0 Nie wydaje mi się, abym miał inną modowaną apkę. RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - gadom92 - 21-11-2021 (21-11-2021, 07:18 PM)lukaknw napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.Sprawdzałem wcześniej to sklonowana appka więc tyg "sugesti nie ma" tamta mi działała na canal+ box , ale i na playu sugestie nie będą działały bo bodajże od Androida 8, launcher musi być aplikacją systemową a bez roota tego nie zrobisz RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - lukaknw - 22-11-2021 (21-11-2021, 07:46 PM)gadom92 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.Sprawdzałem wcześniej to sklonowana appka więc tyg "sugesti nie ma" tamta mi działała na canal+ box , ale i na playu sugestie nie będą działały bo bodajże od Androida 8, launcher musi być aplikacją systemową a bez roota tego nie zrobiszWcześniej miałem na playbox android 9 tam był i działało , sformatowałem no i teraz nie mogę tej znaleźć tej wersji RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - lukaknw - 22-11-2021 (21-11-2021, 07:40 PM)Matheusz napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.działa , ale bez sugestii . Znów instaluje android-tv-core-services-android aktualna wersje to nakładka strasznie muli , a jeśli 2.3.0 chodzi dobrze i nie mozna aktualizować, ale niestety te sugestie dalej. RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - marszyszk - 27-11-2021 Witam wszystkich, jestem nowy zainstalowalem Wolflauncher jednak u mnie zawiesza on boxa, nie wyswietla tez pogody. Instalowalem juz chyba wszystkie wersje z tego watku i zawsze jest tak samo. Prosze o pomoc RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - marszyszk - 30-11-2021 czy ktos tu jest ? RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - mjw - 30-11-2021 No jest i widocznie nikt nie miał takiego problemu, zrób może reset do ustawień fabrycznych i ustaw od nowa. |