![]() |
|
Play Now TV BOX v4 - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: TV BOXy i inne urządzenia (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=69) +--- Dział: Dyskusja ogólna (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Play Now TV BOX v4 (/showthread.php?tid=5282) |
RE: Play Now TV BOX v4 - mttechcom - 11-10-2024 (22-09-2024, 04:53 PM)perdos1 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.Niestety nie działa. Pomimo usunięcia aplikacje dalej pozostają zainstalowane.Czy mógłby ktoś zrobić poradnik bardziej łopatologiczny i drugie pytanie czy działa z wersją KAON ? Chciałbym uruchomić DVB-T bez brandu operatora. RE: Play Now TV BOX v4 - dawcior-al - 14-10-2024 Czy są jakieś informacje odnośnie uruchomienia DVB-T2 na kaon? Box do wyszukiwania kanałów w Mochi Live TV otwiera apkę DtvInput Setup, która po chwili znika. RE: Play Now TV BOX v4 - Soniqgsm - 24-11-2024 Czy znalazl ktoś już lub jest jakiś sposób na nagrywanie programów? Druga sprawa box znajduje mi tylko 19kanałow dvbt a zwykły dekoder 40 jest też na to jakiś sposób? RE: Play Now TV BOX v4 - pituch - 25-11-2024 Elo. Ja swojego KAON uwaliłem, jakiś sposób na hard reset, recovery mode ? wg instrukcji wyciąłem: - KRMSAgent (com.krms.mainagent) - KRMSAppInstaller (com.krms.apkupdate) - KRMSFIrmwareUpdater (com.krms.firmwareupdater) przy okazji taptalk i inne potem mysle zmusze go to odpalenia play zeby zeskanować dvb-t odisnatalowałem wolf'a efekt black screen, diody sie swiecą ,ale przechodzi w stan uspienia ![]() jesta nadzieja komendy glosowe dzialaja ![]() uratowałem, podpinam się dvbt na kaon ????
RE: Play Now TV BOX v4 - verenko - 01-12-2024 Podbijam. Ktoś wie jak uruchomić mochi TV na play tv box 4 od Kaon? RE: Play Now TV BOX v4 - Janus - 12-12-2024 Mam pytanie o zablokowane USB i gniazdo kart pamięci w boxie KAON, firmware 2.03.08 (przyszedł z wymiany dekodera 4K): czy ktoś może ogarnia, jak to odblokować? Bez względu na format wyświetla info: "dysk uszkodzony" W opcjach programisty (zablokowany dostęp - bez dodatkowej apki nie wejdziesz) w opcjach USB jest ustawione na "ładowanie" i po każdym przełączeniu natychmiast wraca do tej opcji. Dzwoniłem do BOK i konsultantka powiedziała mi, że dostęp jest zablokowany ![]() Edit: właśnie zauważyłem, że MX Player Pro (na razie jako jedyny) widzi pamięć zewn.
Play Now TV BOX v4 - bigdamian - 12-12-2024 Polecam USB by Paragon. RE: Play Now TV BOX v4 - pituch - 24-12-2024 na box v3, da rade tego astystenta pod WOLF odpalić ? RE: Play Now TV BOX v4 - Waldeusz - 25-01-2025 Witam, pytanie dotyczy Play Now TV BOX v4 (SDMC): czy jest jakiś sposób na połączenie po sieci z kartą pamięci (np klient FTP) i kopiowanie na nią bezpośrednio z PC? RE: Play Now TV BOX v4 - kodiwpigułce - 25-01-2025 Jaka jest obecnie najnowsza wersja kompilacji Kaon PlayboxV4B? Ja mam obecnie firmware 2.03.08 Poprawka zabezpieczeń z 01.02.2024. Pierwszy raz jak go odpalałem to się zaktualizował Sprawdzałem z miesiąc temu i nawet po resecie do fabrycznych nie wykrywa nowej wersji. Czy musi pochodzić jakiś czas z włączonymi wszystkimi aplikacjami KRMS? |