![]() |
|
Ekino-tv ( Problem z filmami) - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Pomoc z Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Problemy z wtyczkami (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Ekino-tv ( Problem z filmami) (/showthread.php?tid=5888) |
RE: Ekino-tv ( Problem z filmami) - arkady1964 - 28-03-2025 W skórce Arctic: Zephyr 2 - Resurrection (AZ2:R) w widokach Tri Panel oraz Media Info 2 (Extended) nie ma większego problemu ze "ze znikającym rokiem", chociaż nie zawsze to działa stabilnie i niekiedy trzeba kliknąć do zmiany strony i powrócić. Nie jest to wina skórki, tak jest i tyle w temacie. Zaznaczam, że obecnie i tak w poprawce od @tele jest zdecydowanie lepiej jak było we wtyczce bazowej od mbebe (tam praktycznie żaden widok i info nie działały). Pozdrawiam RE: Ekino-tv ( Problem z filmami) - martairafal - 11-11-2025 Miał bym prośbę do @tele o rzuceniem okiem i może jakąś poprawkę, bo ostatnio wtyczka ekino zaczęła coś słabo działać. RE: Ekino-tv ( Problem z filmami) - grecco - 20-11-2025 (27-10-2024, 09:06 AM)tele napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. (11-11-2025, 04:30 PM)martairafal napisał(a): Miał bym prośbę do @tele o rzuceniem okiem i może jakąś poprawkę, bo ostatnio wtyczka ekino zaczęła coś słabo działać. MAM TEN SAM PROBLEM DZIAŁAJĄ JEDYNIE ŹRÓDŁA voe RE: Ekino-tv ( Problem z filmami) - tele - 22-11-2025 To nie wina wtyczki. Jak wyjdzie nowa wersja dodatku Resolver (być może na dniach), to znów zacznie działać. Jeden z naszych forumowiczów już zgłosił problem, który udało się w końcu rozwiązać (choć nie od razu). No chyba, że strona kolejny raz zmieni zabezpieczenia. RE: Ekino-tv ( Problem z filmami) - steve4 - 24-11-2025 (22-11-2025, 10:58 AM)tele napisał(a): To nie wina wtyczki.Potwierdzam powyższe a mianowicie wczoraj trochę w nocy testowałem działanie źródeł Ekino i źródła Player nie działały. Jednak w między czasie pojawiła się aktualizacja dodatku ResolveURL ver. 5.1.187 i po aktualizacji źródła Player - tak jak pisał powyżej Kolega Tele - zaczęły u mnie działać. Sprawdźcie sobie. RE: Ekino-tv ( Problem z filmami) - arkady1964 - 07-12-2025 U mnie dopiero od wersji ResolveURL 5.1.188 działa dobrze. Pozdrawiam RE: Ekino-tv ( Problem z filmami) - mikun8 - 02-02-2026 Witam ...Czy wiadomo co zrobić by E-KINO działo ? Szukam od dłuższego czasu jakiś porad ale nie potrafię nic znaleźć .... Wyszukuje filmy pokazuje ale nic nie odpala ...wszystko zaktualizowane E-Kino od mbebe 2.6.6 plus wszystko zainstalowane tu z porad ?? Nie jestem znawcą Kodii więc z góry przepraszam znawców ...
Ekino-tv ( Problem z filmami) - Tomek - 10-02-2026 Odinstaluj całkowicie wtyczkę wraz z usunięciem danych. Zainstaluj na nowo. Sprawdź (i to jest najważniejsze) czy resolver masz aktualny (po prostu zaktualizuj wtyczki) RE: Ekino-tv ( Problem z filmami) - Toov - 15-03-2026 Dla zainteresowanych: player do E-kino dla TMDB Helper. direct.ekinotv.json
RE: Ekino-tv ( Problem z filmami) - martairafal - 25-04-2026 Zauważyłem, że ekino wprowadziło wymóg logowania, aby coś odtworzyć, czy dałoby się dodać możliwość logowania do wtyczki, bo obecnie logowanie nie działa. |