Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
FanFilm – oficjalny wątek - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=31)
+--- Dział: Zmodyfikowałem wtyczkę (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=71)
+--- Wątek: FanFilm – oficjalny wątek (/showthread.php?tid=6229)

RE: FanFilm – oficjalny wątek - wyborca - 25-05-2026

Chyba pozostanie mi Filman Big Grin najdłużej trzyma, nie widzi mi się co kilka dni włazić na te wszystkie strony. Zapomnę, wyłączę wszystko, usiądę do oglądania i ojej nie ma źródeł, bo na stronę nie wszedłem Big Grin

RE: FanFilm – oficjalny wątek - Tomek - 25-05-2026

To zainstaluj sobie edge na komórce i dodaj do zakładek - wystarczy wywołać i ciacha same pójdą.

Ten serial z cda to ten: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ?
Jeśli tak - to bez szans na znalezienie - bo cda ma polski tytuł a w tmdb nie ma tytułu PL. Musiałbyś albo poprawić na tmdb, albo szukać przez edycję szukania - a tu nie trafia przez dziwny format odcinków. Potem dochodzi jeszcze format zapytań, tu można poprawić - ale nie zawiele bo zblokujemy cda.... ale....będzie fix

W repozytorium stable wersja 2026.05.21.2:
--scrapery--
  • fix anime
  • nowe scrapery - AleFlmy (YT), KinoŚwiat (YT), Kino afrykańskie (YT), YesMovies (EN)
  • fix rapideo/xt7
  • fix stalkervod
  • fix scraperów EN
  • usunięcie wizja.cc - serwis martwy

RE: FanFilm – oficjalny wątek - Piotr.W - 25-05-2026

(25-05-2026, 03:25 PM)Tomek napisał(a): W repozytorium stable wersja 2026.05.21.2:

21.2? Ja mam w repozytorium ze stabilnymi wersjami, najnowszą wersję 2026.05.17.1

!Update, nie ma tematu, przeładowałem Kodi i jest OK.

Nie odświeżyło ci się repo. To już nie nasza wina.
[Obrazek: p3bjMByl.png]

RE: FanFilm – oficjalny wątek - Piotr.W - 25-05-2026

Odświeżałem ręcznie, ale dopiero przeładowanie Kodi pomogło.
Już jest OK

FanFilm – oficjalny wątek - Tomek - 25-05-2026

To niestety wada kodi na niektórych systemach

RE: FanFilm – oficjalny wątek - wyborca - 27-05-2026

Gdzieś mi się tu obiło, że Real Debrid będzie dodany do Fanfilma, a Torbox?

RE: FanFilm – oficjalny wątek - Tomek - 27-05-2026

Trwają prace nad ogólną obsługą systemów typu debrid.

RE: FanFilm – oficjalny wątek - wyborca - 27-05-2026

a wiesz może dlaczego po wprowadzeniu tych ciasteczek (od razu po tym) w znalezionych źródłach nie ma już Zerion? akurat teraz zepsuli się na tyle, że nie pokazuje źródeł? taki zbieg okoliczności co do minuty Smile chwilę przed wbiciem ciastek były zeriony, i nagle nie ma. NIe tęsknię, bo i tak niezbyt działał ostatnio, ale jestem ciekaw.

I czy jest technicznie możliwe dodać do FF aby wyszukiwał/odtwarzał filmy z vider i podobnych?