RE: NETFLIX KODI - Grabek - 23-04-2019
Widzę, że są jakieś ruchy na wątku. Może ktoś mi pomorze. Netflix normalnie mi się uruchamia, wybieram swój profil. Przeglądam filmy i w momencie jak chcę któryś obejrzeć, to otrzymuje komunikat o błędnym loginie lub haśle.
NETFLIX KODI - Tomek - 23-04-2019
Pokaż log po tym błędzie. Podejrzewam problem z certyfikatem...
(23-04-2019, 02:00 PM)Tomek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Dodam, że próbowałem wcześniejszych wersji. Praktycznie to samo (mogę wybrać film, ale nie uruchamia się - w poprzednich wersjach nie miałem jednakże tego komunikatu).
RE: NETFLIX KODI - Tomek - 23-04-2019
Instalowałeś w malince pycryptodomex ?
I patrząc na to:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Z dndami nie kombinowałeś na routerze?
(23-04-2019, 03:31 PM)Tomek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Z dndami nie kombinowałeś na routerze? DNS jest domyślny. Nie mam możliwości jego zmiany w opcjach routera. A co do pycryptodomex to z tego co pamiętam, to najprawdopodobniej instalowałem. Ewentualnie możesz mi podpowiedzieć jak go zainstalować?
Dodam, że sprawdzałem zależności i wszystkie są spełnione. Choć nie ma tam pycryptodomexa wydaje mi się, że kiedyś był. Nie wiem czy to istotne, ale działa mi podobna usługa (HBO GO).
NETFLIX KODI - Tomek - 23-04-2019
pip install --user pycryptodomex w terminalu lub przez ssh
(23-04-2019, 04:40 PM)Tomek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Zmieniłem też DNS (z poziomu Osmc) na 8.8.8.8 i też bez zmian.
RE: NETFLIX KODI - jon1022 - 23-04-2019
komendy do instalacji paycrypto w osmc wyglądają dokładnie tak:
sudo apt-get install python-crypto
sudo apt-get install build-essential python-pip
sudo pip install -U setuptools
sudo pip install wheel
sudo pip install pycryptodomex==3.7.0
zainstalowałeś to wszystko i nadal nie działa?
RE: NETFLIX KODI - sky02 - 23-04-2019
Witaj jest błąd w 14. Wróć do 13.22 : By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Tomek cały czas ostrzega przed błędami "Nie stabilne NoToCo " jest u nas w repo netflix 13..... :
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. tu orginał ale nie ma różnicy bo to samo "Netflix dodatek (wymagane ważne konto Netflix): dodatku Netflix z InputStream Helper można zainstalować z By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - po zainstalowaniu repozytorium można zainstalować dodatek Netflix, a kiedy film ogląda jeśli biblioteka libwidevine musi być zainstalowany zostaniesz o to poproszony. "
: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Pozdrawiam 
Ps. I to nie wina Tomka i CastagnaIT, tylko Netflix znowu coś kombinuje razem z Google.
RE: NETFLIX KODI - Grabek - 24-04-2019
Wróciłem do 13.22 i bez zmian. Loguje się, wybieram profil, znajduje film. Jednakże nie ładuje się Wrzucam loga By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
|