Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: Android/AndroidTV (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=46)
+--- Dział: Aplikacje (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie (/showthread.php?tid=3506)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - Matheusz - 30-11-2021

Czasami może się zdarzyć przywieszka podczas pierwszego uruchomienia launchera. Może nie wyświetlać niektórych ikonek itp. W takiej sytuacji ponowne uruchomienie urządzenia pomaga. Apki te zostały przeze mnie sprawdzone już na dziesiątkach urządzeń. Nigdy nie miałem problemów. Trzeba robić z instrukcją i tyle. Jak coś nie działa mimo to tak jak wyżej kolega zalecił-reset do fabryki.

RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - glibo - 07-12-2021

w canal+ box przy wolf launcher, nie da się mieć aktywnej aplikacji canal + ? ściągnąłem ze sklepu aplikacje ale po jej zainstalowaniu włącza się oryginalny laucher canal + ;/

RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - Matheusz - 07-12-2021

@glibo By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - glibo - 10-12-2021

dziekuje bardzoSmile

RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - Czarny75 - 14-12-2021

Witam , mam pytanie naziemne kanały dvbt jak odpalić na tym Wolfie ? jest tv stack ale on tylko wyszukuje a gdzie je znaleźć i jak odpalić by nie trzeba wyłączać lauchera żeby na c+ box odbierać ?

I chciałem podziękować za ten wolf launcher teraz można na c+ box jakoś sensownie wszystko poukładać Smile

Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - bigdamian - 15-12-2021

Do tv naziemnej sluzy aplikacja live channels

RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - Czarny75 - 15-12-2021

No znalazłem go wczoraj ale on taki mało ustawialny wszystko na sztywno jak w boxie c+ ... pomyślałem może jest jakiś inny ?
Dziękuje za odp Smile

RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - hotshot11pro - 23-12-2021

(30-11-2021, 12:01 PM)Matheusz napisał(a): Czasami może się zdarzyć przywieszka podczas pierwszego uruchomienia launchera. Może nie wyświetlać niektórych ikonek itp. W takiej sytuacji ponowne uruchomienie urządzenia pomaga. Apki te zostały przeze mnie sprawdzone już na dziesiątkach urządzeń. Nigdy nie miałem problemów. Trzeba robić z instrukcją i tyle. Jak coś nie działa mimo to tak jak wyżej kolega zalecił-reset do fabryki.

Robiłem wszystko jak trzeba i działa do póki nie wyłączę stockowego launchera, po wyłączeniu Wolf robi się czarny , ikony się nie wyświetlają albo widać je ale nic nie można włączyć. Sprawdzone wszystkie wersje i zrobiony reset. Nie działa i tyle

Edit. Nagle się naprawiło. Po prostu odłączyłem go od prądu na kilka minut

RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - stanley - 01-01-2022

Witam , posiadam tuner HY4001 i po ostatniej aktualizacji strona startowa pozostaje na komunikacie o zalogowaniu się do canal plus z zmiennym kodem , nie wyświetla mi ikon aplikacji,. jest to uciążliwe , jedynie przez asystenta można wejść dalej ale i tak do kanałów TV ,zapewne można wejść wywołując ustawienia i aplikacje, jest to męczące.
Ma ktoś poradę. z góry dziękuję.

Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - Matheusz - 01-01-2022

Domyślam się że po aktualizacji launchera C+.
Skoro wyszukiwanie głosowe działa to powiedz otwórz ustawienia, przejdź do ustawień, aplikacje, Canal+ i daj odinstaluj aktualizacje.