![]() |
|
Epg dla brakujących kanałów - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: EPG.OVH (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Dział: Główny dział z EPG (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=68) +--- Wątek: Epg dla brakujących kanałów (/showthread.php?tid=3126) |
RE: Epg dla brakujących kanałów - sky02 - 12-01-2022 No tak, ale to taka zgadywanka tym bardziej że dodałem tylko 1 i 2 a Ty piszesz że do 3 pasuje
RE: Epg dla brakujących kanałów - Sinel - 26-01-2022 Nie wiem za bardzo w którym temacie mam o to poprosić. Szukam EPG które będzie działało z nazwami polskich programów zaczynających się przedrostkami przed nazwą właściwą takimi jak: [PL] |PL| RE: Epg dla brakujących kanałów - ManyPL - 26-01-2022 (26-01-2022, 09:32 AM)Sinel napisał(a): Nie wiem za bardzo w którym temacie mam o to poprosić. Szukam EPG które będzie działało z nazwami polskich programów zaczynających się przedrostkami przed nazwą właściwą takimi jak:Pozostaje chyba edycja i usunięcie tych przedrostków w ściągniętej liście - lista zapewne z ali... bo to popularna tam forma wpisu - próbowałem w TiviMate usuwając te przedrostki ale nie działa
RE: Epg dla brakujących kanałów - cvxcvx - 26-01-2022 (26-01-2022, 09:32 AM)Sinel napisał(a): Nie wiem za bardzo w którym temacie mam o to poprosić. Szukam EPG które będzie działało z nazwami polskich programów zaczynających się przedrostkami przed nazwą właściwą takimi jak:Jak admin pozwoli to wrzucę link do mojego skryptu który usuwa takie rzeczy. RE: Epg dla brakujących kanałów - mjw - 26-01-2022 Śmiało, tylko musisz wrzucić na zewnętrzny hosting, np gofile.io RE: Epg dla brakujących kanałów - Łonogrzmot - 26-01-2022 Hmmm...troszkę tych list mi się przewinęło, może nie jakiś bardzo egzotycznych, w tym na przykład od livego z Ali, jeszcze chyba nigdy nie przypisywałem ręcznie EPG w TiviMate Premium, zresztą komu by się chciało to robić do setek kanałów, nie edytowałem tez extra zewnętrznie list w odniesieniu do nazw kanałów. Edytor nazw kanałów/restart aplikacji/przeładowanie przewodnika epg ovh/pl xml i działa...jeżeli to zagadnienie miało by być rozpatrywane na płaszczyźnie cudu, to powiadomię Watykan ![]()
RE: Epg dla brakujących kanałów - ManyPL - 26-01-2022 (26-01-2022, 11:22 AM)Łonogrzmot napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.:******************************8 RE: Epg dla brakujących kanałów - Łonogrzmot - 26-01-2022 (26-01-2022, 11:28 AM)ManyPL napisał(a): ale jakoś nie działa albo coś źle robię Nie umiem Ci pomóc
RE: Epg dla brakujących kanałów - cvxcvx - 26-01-2022 (26-01-2022, 11:06 AM)mjw napisał(a): Śmiało, tylko musisz wrzucić na zewnętrzny hosting, np gofile.ioNo to nie da rady. Mam to w PHP i siedzi na moim FTP. I jest do używania w wersji online. RE: Epg dla brakujących kanałów - Łonogrzmot - 26-01-2022 Ktoś już "rozgryzał" tą nową funkcjonalność w TiviMate?
|