Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
FanFilm – oficjalny wątek - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=31)
+--- Dział: Zmodyfikowałem wtyczkę (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=71)
+--- Wątek: FanFilm – oficjalny wątek (/showthread.php?tid=6229)

RE: FanFilm – oficjalny wątek - Theo1313 - 25-06-2026

@Tomek @pcela Jeszcze z agregatorów warto sprawdzić desu-online pl i docchi pl (istnieje już do tego osobna By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.). Nie wiem czy jest sens dodawać źródła ze stron od pojedynczych grup.

RE: FanFilm – oficjalny wątek - pcela - 25-06-2026

@Theo1313

Desu-online i Docchi już są.

Ps. Desu to nie do końca agregator. Oni współpracują z fansuberami i mają też własną ekipę

RE: FanFilm – oficjalny wątek - Tomek - 26-06-2026

(25-06-2026, 07:37 PM)ppp123 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
a dostaje: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
W filman od kilku wydań nic nie było ruszane, więc nie mogłeś mieć inaczej. Sprawdzę. Ale przydałyby się logi programisty z wyszukiwania tego serialu. Bez tego nic nie sprawdzę, zaś u mnie działa prawidłowo.
Poza tym: 
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - ma tylko źródła premium - jeśli nie masz wykupionego to ci go nie pokaże - jeśli masz wykupione - to działa przez API i musi prawidłowo złapać linka bo działa na innej zasadzie wyszukiwanie.
Dodatkowo - seriale mają inne lata więc też nie ma możliwości żeby trafiło źle - wniosek jest prosty - nie ma logów = nie ma problemu.

(25-06-2026, 09:45 PM)Theo1313 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.). Nie wiem czy jest sens dodawać źródła ze stron od pojedynczych grup.
Przecież oba są. Docchi powstało przy współpracy z autorem tej wtyczki. Proponuję wpierw sprawdzić co już jest zanim się rzuci hasło co robić.

@pcela fajna wrzutka. Kitsu daje nam AniList.co więc trafność byłaby 100%. Zobaczę co się da zrobić. Mają CF na stronie pobierania - co może być trochę problematyczne dla pozyskania ciastka... istnieje ryzyko że dla każdego materiału odrębne CF do rozwiązania - więc nieopłacalne i problematyczne.

@ppp123 Jeszcze sprawdziłem:
k21, FanFilm stable
Dla serialu Duchy US s02e01- zwraca mi tylko link z konta premium - dokładnie tak samo jak jest na stronie
Dla serialu DUCHY GB s02e01 - zwraca mi linki darmowe - właściwe dla tego serialu - dokładnie tak samo jak jest na stronie
Nie ma logów = nie ma problemu

RE: FanFilm – oficjalny wątek - Ravenna - 26-06-2026

A jak zainstalować te ciasteczka na telewizorze? Jest jakaś instrukcja? Nie ma firefoxa ani ms edge na telewizorze, a co za tym idzie nie zainstaluje rozszerzenia do przeglądarki… da się to inaczej zrobić ?

Dodam, że nie mam ani komputera ani telefonu z Androidem (mam iPhone)

To nie wiele się da zrobić. Można by ręcznie kopiować/przepisywać - ale musiałabyś mieć dodatek do przeglądarki żeby je odczytać.
A na tv nie możesz opery lub vivaldi zainstalować? One też obsługuję tempermonkey.
Pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć.

RE: FanFilm – oficjalny wątek - Toov - 26-06-2026

(26-06-2026, 05:06 PM)Ravenna napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Tych przeglądarek też nie ma. Jest na iPhone dla Safari tampermonkey ale trzeba kupić za 15zl. 
[Obrazek: fY8DU2yl.jpeg]

Przy pomocy rozszerzenia Stay i wklejeniu ręcznie skryptu wyświetla się okienko gdzie trzeba podać IP ale nie działa przycisk wyślij…

Jeszcze pytanie co do filmana- też potrzebne ciasteczka? Coś było wspominane o logowaniu do filmana- jak to zrobić?

Nie mam dostępu do iphona - więc nie pomogę z debug skryptu czemu nie działa - może inni dev się zajmą.
Filman działa bez ciasteczek - wystarczy zerknąć w ustawienia - nie masz opcji podania ciasteczek - tylko dane logowania. (btw - w drugim poście w tym wątku masz spis obsługiwanych serwisów z informacją czy wymagają ciasteczek czy nie)

Okej, udało się po ponownym zainstalowaniu skryptu wysłać ciasteczka przez rozszerzenie Stay - na kodi pojawił się komunikat że otrzymano ciasteczka. Natomiast nie wyszukuje dalej źródeł z zaluknij
Logi:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Wersja kodi - 21.2.0
Wersja FanFilm 2026.06.15.3
System - android tv

Seriale i filmy wyszukiwane: