Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
FanFilm – oficjalny wątek - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=31)
+--- Dział: Zmodyfikowałem wtyczkę (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=71)
+--- Wątek: FanFilm – oficjalny wątek (/showthread.php?tid=6229)

RE: FanFilm – oficjalny wątek - Tomek - 26-06-2026

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - 404
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. -404
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. -404

Wyszukiwarka im padła - nie mamy na to wpływu - jak naprawią wtedy będzie można sprawdzać
Ba - cała strona im padła - pokazuje tylko główną - reszta 404

RE: FanFilm – oficjalny wątek - pcela - 26-06-2026

@Tomek

A nie myśleliście aby w FanFilm wykorzystać ByParr. Od niedawna jest on wbudowany w ResolveURL i powinien pomóc z CF czy ciasteczkami sesji.

FanFilm – oficjalny wątek - Tomek - 27-06-2026

Byparr dla resolvera można już teraz wykorzystywać. Dla poszczególnych stron w znaczeniu zaluknij czy cdahd pracujemy nad tym, ale na razie ma daleki priorytet. Poza tym byparr jest raczej dla zaawansowanych użytkowników, więc i tak rozwiązanie które mamy będzie musiało zostać.

Natomiast do rzuconej przez ciebie propozycji dla anime. Tu jest cyrk większy. CF na wejściu, konieczność zalogowania, + CF na download (i tu jest spory problem, nie chce mnie puścić na ciastkach z logowania, tylko chce każdorazowo nowych). Na razie pass.

RE: FanFilm – oficjalny wątek - pcela - 27-06-2026

@Tomek

Jeżeli chodzi o pobieranie z Lycrois to nie trzeba się logować ani nawet mieć konto

.

FanFilm – oficjalny wątek - Tomek - 27-06-2026

No ale nie przepuszcza kodi bez ciastka indywidualnego na dany materiał przy pobieraniu. A kodi traktuje jako bota i daje mu inną stronę.

RE: FanFilm – oficjalny wątek - Tomek - 27-06-2026

Ok - są szanse bez ciastek i CF... - zupełnie inaczej niż na początku chciałem - ale z efektem całkiem niezłym - porządki i wyjdzie w kolejnej becie.
[Obrazek: zRkFGBCl.png]

RE: FanFilm – oficjalny wątek - Tomek - 30-06-2026

W repozytorium STABLE wersja 2026.06.23.0:
— scrapery —
- fix plex/jellyfin/rapideo/nopremium/twojlimit/xt7/tb7
- nowy scraper vixscr [EN]
- usunięcie goatapi
— core —
- fix detekcji języków/napisów
- fix Up Next

RE: FanFilm – oficjalny wątek - Tomek - 01-07-2026

@Ravenna - zaluknij już działa - i to bez ciasteczek

RE: FanFilm – oficjalny wątek - homik - 01-07-2026

hej, po ostatnich aktualizacjach jak otwieram "Postęp" żeby pobrac liste nastepnych odcinków do obejrzenia z synchronizacji z trakt.tv to wyswietla mi tylko garstke seriali które mam do nadrobienia. Czy cos się w tej kwesti zmieniło ? Mam wersje 2026.06.26.0

RE: FanFilm – oficjalny wątek - Tomek - 01-07-2026

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.