Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
FanFilm – oficjalny wątek - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=31)
+--- Dział: Zmodyfikowałem wtyczkę (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=71)
+--- Wątek: FanFilm – oficjalny wątek (/showthread.php?tid=6229)

RE: FanFilm – oficjalny wątek - Tomek - 01-07-2026

Widzę, że dopisałeś jaką masz wersję.
Nie ma w repozytorium stable ani beta wersji 2026.06.26.0, nie ma też takiej wersji dla developerów w testach wewnętrznych.
A skoro nie ma takiej wersji = nie ma takiego problemu.

FanFilm – oficjalny wątek - Tomek - 01-07-2026

Btw.. @homik czy my czasem jakieś 10 lat temu nie grzebaliśmy razem przy Incrusion/covenant? To znaczy ty grzebałeś ja chyba tylko do hdseans zrobiłem jakiegoś fixa...

Dzisiaj trakt miał jakieś grube problemy z sobą. Nie autoryzował mnie na kilku maszynach przez parę godzin. Ale bez logów nie ogarnę sprawdzenia

RE: FanFilm – oficjalny wątek - artmiecz - 01-07-2026

(01-07-2026, 06:07 PM)Tomek napisał(a): Btw.. @homik czy my czasem jakieś 10 lat temu nie grzebaliśmy razem przy Incrusion/covenant? To znaczy ty grzebałeś ja chyba tylko do hdseans zrobiłem jakiegoś fixa...

Dzisiaj trakt miał jakieś grube problemy z sobą. Nie autoryzował mnie na kilku maszynach przez parę godzin. Ale bez logów nie ogarnę sprawdzenia

A może warto wrócić do tematu - Historia seriali (na urządzeniu), ale nie spis pojedynczych odcinków tylko kafelki z serialami - układ np jak w kolekcji trakt, posortowane od ostatnio oglądane. Swego czasu pisałeś @Tomek że coś takiego jest w przygotowaniu.

RE: FanFilm – oficjalny wątek - homik - 01-07-2026

(01-07-2026, 06:07 PM)Tomek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. (czesciowe logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.)
w odpowiedzi dostaje ze ston jest 7 ale kolejne requesty juz nie leca.

Szybki risercz:
w metodzie user_generic_list w trakt.py jest obsluga zeby pobierac ALL_PAGES ale tam page laduje do obiektu 'params' ktory jest przekazywany do trakt.get_with_pages.
Wewnatrz get_with_pages jest if kwargs.get('page') == ALL_PAGES ale w args nie ma 'page' bezposrednio bo jest owrapowany w obiekt params przez co prawdopodobnie pobiera tylko jedna strone.

FanFilm – oficjalny wątek - Tomek - 01-07-2026

Thx. Będzie fix

RE: FanFilm – oficjalny wątek - Tomek - 02-07-2026

W repozytorium BETA wersja 2026.07.02.0:
— scrapery —
- nowy scraper premium gb7.pl [PL]
- nowy scraper seriale.vip [PL]
- nowy scraper anime Lycoris Cafe [PL] - thx @pcela
- nowy scraper dulo.tv [EN]
- nowy scraper megacloudx [EN]
- nowy scraper hdmovix [EN]
- nowy scraper vidcore [EN]
- nowy scraper vaplayer [EN]
- fix streamimdb
- filmyonline - obsługa ciasteczek
- fix rapideo/nopremium/twojlimit/xt7/tb7/gb7/wrzucaj - rozpoznawanie materiałów pobranych @tasior55
— core —
- fix autoodtwarzania
- optymalizacja kodu
- fix paginacji w trakt - thx @homik
— resolvers —
- doodstream fix

RE: FanFilm – oficjalny wątek - servisco2 - 03-07-2026

Na Windows 11 po wczorajszej aktualizacji taki problem:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Nie wiem czy to tylko u mnie, ale jest błąd kolorystyczny dla external i biblioteki bo jak zmienię kolor na zielony to w dalszym ciągu jest domyślny.

RE: FanFilm – oficjalny wątek - Tomek - 03-07-2026

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
punkt 1.
Cytat:ale jest błąd kolorystyczny dla external i biblioteki bo jak zmienię kolor na zielony to w dalszym ciągu jest domyślny
punkt 4.
Bez tego możemy tylko zgadywać

RE: FanFilm – oficjalny wątek - Tomek - 03-07-2026

@servisco2 - dzięki za logi na PW - masz zablokowany więc nie mogę ci tam odpowiedzieć - będzie fix w kolejnej becie

W repozytorium BETA wersja 2026.07.02.1:
— scrapery —
- fix rapideo/nopremium/twojlimit - poprawa rozpoznawania materiałów na koncie
— gui —
- fix koloru na liście źródeł dla kilku scraperów
— core —
- fix py3.8

RE: FanFilm – oficjalny wątek - Cxxzsefc - 04-07-2026

Hej pamiętasz że dodasz stronę gb7, bo mi zalezy żeby była.