Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
FanFilm – oficjalny wątek - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=31)
+--- Dział: Zmodyfikowałem wtyczkę (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=71)
+--- Wątek: FanFilm – oficjalny wątek (/showthread.php?tid=6229)

RE: FanFilm – oficjalny wątek - szopns - 04-07-2026

Nie wiem czy "strona" będzie ale źródło jest.
[Obrazek: 8fRKWxzl.png]

RE: FanFilm – oficjalny wątek - Tomek - 04-07-2026

(04-07-2026, 08:58 AM)Cxxzsefc napisał(a): Hej pamiętasz że dodasz stronę gb7, bo mi zalezy żeby była.
Pamiętam że dodam? Nie rozumiem kompletnie o co ci chodzi. Serwis jest dodany w ostatniej becie. Nie umiem powiedzieć kiedy beta trafi do stable.

RE: FanFilm – oficjalny wątek - Tomek - 04-07-2026

W związku ze zmianami w API trakt - kilka rzeczy może nieprawidłowo działać w stable/beta. Poprawka będzie w becie - dziś/jutro. W stable na dniach.

RE: FanFilm – oficjalny wątek - Tomek - 05-07-2026

W repozytorium BETA wersja 2026.07.05.0:
— scrapery —
- fix videasy
- fix netmirror
- fix premiumsmart
— serwisy —
- fix Trakt (m.in postęp seriali)
— gui —
- fix domyślnych widoków dla kilku sekcji
— core —
- optymalizacja kodu

netmirror ma dziś zwiechy straszne - jak wstanie będzie można sprawdzać - na razie fix na odpowiedź z json

W repozytorium BETA wersja 2026.07.05.2:
— scrapery —
- fix netmirror

FanFilm – oficjalny wątek - Maciej_27 - 05-07-2026

Pytanie, dlaczego po od szukaniu źródła fanfilm chce go odrazu pobrać, klikam anuluj i automatycznie pyta czy pobrać kolejny

Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Zero informacji których wymagamy żeby pomóc. Podaj chociaż podstawy - wersję FanFilm, jakie scrapery itp.
Nie masz czasem włączonego automatycznego odtwarzania oraz automatycznego wybierania kolejnej pozycji z listy odtwarzania?

RE: FanFilm – oficjalny wątek - Tomek - 06-07-2026

(01-07-2026, 08:23 PM)artmiecz napisał(a): A może warto wrócić do tematu - Historia seriali (na urządzeniu), ale nie spis pojedynczych odcinków tylko kafelki z serialami - układ np jak w kolekcji trakt, posortowane od ostatnio oglądane. Swego czasu pisałeś @Tomek że coś takiego jest w przygotowaniu.
Na razie nie wprowadzamy tego. Możesz wykorzystać do tego natywne funkcje Kodi (biblioteka).

RE: FanFilm – oficjalny wątek - Piotr.W - 06-07-2026

(04-07-2026, 07:27 PM)Tomek napisał(a): W związku ze zmianami w API trakt - kilka rzeczy może nieprawidłowo działać w stable/beta. Poprawka będzie w becie - dziś/jutro. W stable na dniach.
Czy to może być przyczyną braku jakiejkolwiek pozycji w "postęp trakt"?

Wysłane z mojego SM-A266B przy użyciu Tapatalka

FanFilm – oficjalny wątek - Tomek - 06-07-2026

Dokładnie. Zmienili API. W becie jest już naprawione.