![]() |
|
Nie dzialaja wtyczki z Ramic - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Pomoc z Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Problemy z wtyczkami (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Nie dzialaja wtyczki z Ramic (/showthread.php?tid=337) Strony:
1
2
|
Nie dzialaja wtyczki z Ramic - topiotr - 21-12-2017 Witam juz sam nie wiem o co chodzi. Moze skupie sie na razie na wtyczce Segos. Jak do tej pory bylo OK. Ale od dwoch dni mam problem. Wtyczka sie uruchamia bez problemu ale po wejsciu w dzial Filmy lub 10 ostatnio dodanych .... Nie pokazuje sie zaden film tylko wielokropek powrotu. I nie wiem co z tym zrobic. Dodam ze do tej pory mialem Kodi na win 10 , Boxtv i telefonie Android i dzialalo delux teraz na kazdym ten sam problem. Odinastalowalem Kodi z win 10 i telefonu. Zainstalowalem ponownie i problem bez zmian . Brak filmow. Moze zablokowali ????? By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Pytanie ? Czy tylko ja mam taki problem , czu innych uzytkownikow chodzi ????? RE: Nie dzialaja wtyczki z Ramic - kisiel95 - 21-12-2017 Są jakieś problemy z wtyczkami z repo Ramica. RE: Nie dzialaja wtyczki z Ramic - zm1c4l - 21-12-2017 Aktualnie strona segos nie działa stąd brak wyników w wtyczce. RE: Nie dzialaja wtyczki z Ramic - Olgierd112 - 21-12-2017 (21-12-2017, 11:33 AM)zm1c4l napisał(a): Aktualnie strona segos nie działa stąd brak wyników w wtyczce. Dziwne - przed chwilą sprawdzałem i działa. Natomiast jest problem z wtyczką segos w aplikacji KODI - wtyczka się uruchamia ale nie można się zalogować. Na stronie segos.es oczywiście zalogować się można. W alikacji KODI w ustawieniach wtyczki segos jest pole do wpisania - login i hasło lecz wpisanie prawidłowych danych skutkuje brakiem możliwości zalogowania się - i w tym momencie brak jest wyników pozycji filmowych. RE: Nie dzialaja wtyczki z Ramic - ddarek65 - 21-12-2017 Ja nigdy nie mialem z tym prblemow bo uzywam po prostu KODI, ale po wczorajszym update zadna wtyczka z Ramica mi nie dziala. Reinstalacja nic nie daje bo nie odpytuje o KOD ten 3 literowy. Testowałem na anime, livepolishtv wizja ..... takich podstawowych RE: Nie dzialaja wtyczki z Ramic - topiotr - 21-12-2017 Czyli szerszy problem. No niedobrze . Dajcie znac jak sie cos poprawi. Szkoda no szkoda. Strona Segos dziala potwierdzam. RE: Nie dzialaja wtyczki z Ramic - zm1c4l - 21-12-2017 No teraz już działa... RE: Nie dzialaja wtyczki z Ramic - topiotr - 21-12-2017 (21-12-2017, 03:21 PM)zm1c4l napisał(a): No teraz już działa... Strona działa, ale wtyczka nadal nie RE: Nie dzialaja wtyczki z Ramic - zm1c4l - 21-12-2017 Wygląda na to że wcześniej wchodziłem na stronę przez HTTP a strona u nich działa już tylko pod HTTPS. Możliwe że to jest problemem. Wyszła już poprawka do tej wtyczki i działa już poprawnie. RE: Nie dzialaja wtyczki z Ramic - topiotr - 22-12-2017 O teraz dziala. Dziekuje za pomoc i zangazowanie |