![]() |
|
Warner TV - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: EPG.OVH (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Dział: Aktualizacje i zmiany (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=66) +--- Wątek: Warner TV (/showthread.php?tid=4106) |
Warner TV - paszczi - 04-12-2021 Witam, dobra robota i wielkie dzięki za EPG, moglibyście dodać Warner TV i Novelas+? Mogli byście jeszcze sprawdzić Polsat Sport Premium 3, mam picon ale nie nie mam EPG, a w piconach dla Polsat Sport Premium 1 i 2 jest jakies dziwne tło odstające od pozostałych, U mojego dostawcy kanały są pod nazwami Warner TV FHD PL i Novelas + FHD PL jak by to było przydatne, RE: Warner TV - sky02 - 04-12-2021 Ikony zmienione na nowsze : By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Jeśli chodzi o Warner TV i Novelas+ to jest cały czas. Owszem był problem z Novelas+ przez krótki czas, ale to z winy Canal+. Polsat Sport Premium 3 także działa prawidłowo. Dodam te nazwy do epg: Warner TV FHD PL i Novelas + FHD PL A z Polsat Sport Premium 3 pewnie jest tak, że masz jakąś literówkę w nazwie, lub dodatkową spację. Przyjrzyj się i wyślij mi tą nazwę idtv i name, lub zmień na prawidłowe:
RE: Warner TV - paszczi - 04-12-2021 Polsat Sport Premium PPV 3 FHD PL czyli wszystko się powinno zgadzać bo picon jest ale epg puste, wyczyszczę cache i przeładuje może to coś pomoże, za resztę dzięki RE: Warner TV - sky02 - 04-12-2021 Jeśli masz tytuł w epg "POLSAT Sport Premium 3" to jest wszystko ok. Bo następny przekaz jest dopiero jutro około 17:50 pl czasu. Pozdrawiam
RE: Warner TV - paszczi - 04-12-2021 tvg-id PolsatSportPremium3.pl name Polsat Sport Premium PPV 3 FHD PL zobaczę jak się EPG zaktualizuje, RE: Warner TV - paszczi - 10-12-2021 a mogłbyś jeszcze dodać opcje dla Polsat Sport Premium 3 PPV FHD PL? bo chyba tutaj jest problem, a nie widzę by to było na liście RE: Warner TV - sky02 - 10-12-2021 To źle patrzysz Jest <display-name lang="pl">Polsat Sport Premium PPV 3 FHD PL</display-name> W kodzie parę pozycji wyżej nr 10 By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. RE: Warner TV - paszczi - 10-12-2021 no właśnie to samo mnie zmyliło zobacz gdzie jest PPV, a w liście od mojego dostawcy PPV jest po 3, taki drobny szczegół a robi różnice
RE: Warner TV - sky02 - 10-12-2021 Hehe teraz widzę, Ale sam napisałeś raz tak raz inaczej. Post pod postem. I tym pierwszym się sugerowałem "tvg-id PolsatSportPremium3.pl name Polsat Sport Premium PPV 3 FHD PL zobaczę jak się EPG zaktualizuje" To co dodać 3 PPV ? Czy sam sobie poprawisz w liście? Zrobione: <display-name lang="pl">Polsat Sport Premium 3 PPV FHD PL</display-name> A pisałem przyjrzyj się nazwom Ok Pozdrawiam i pisz śmiało jak znajdziesz błędy
RE: Warner TV - paszczi - 10-12-2021 Proszę dodaj, dopiero teraz się zorientowałem, a tak przez tydzień zachodziłem i kombinowałem co jest nie tak skoro się wszystko zgadza |