![]() |
|
AuraMOD v2.0.4 Omega - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Dział: Skórki (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=33) +--- Wątek: AuraMOD v2.0.4 Omega (/showthread.php?tid=5848) |
AuraMOD v2.0.4 Omega - arkady1964 - 12-09-2024 Informacja: została wydana skórka AuraMOD v2.0.4 Omega. AuraMOD to wysoce konfigurowalna skórka. AuraMOD łączy minimalizm Arctic Zephyr z możliwością personalizacji Horizon. Modyfikacje Aury autorstwa SerpentDrago. AuraMOD nie jest skórką, której kiedykolwiek używałem (krótko kiedyś używałem Aura). Obszarem moich zainteresowań jest np. Arctic: Zephyr 2 - Resurrection (AZ2:R) i Titan MOD, ale przetestowałem skórkę AuraMOD na Kodi 21.1 Omega i działa bez większych problemów na Kodi. Skórka AuraMOD v2.0.4 Omega do instalacji z repozytorium (autorzy skórki są wymienieni w informacjach zawartych w skórce). Link repository.auramod.aio-1.2.zip: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Wersja na Kodi 21 Omega, opis i ZIP do pobrania: Czasami mogą wystąpić problemy z zależnościami. Można więc zainstalować wymagane zależności ręcznie. Oznacza to, że pobieramy wymaganą zależność np. z Github i instalujemy ją z pliku ZIP script.colorbox: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Zaznaczam, że Script.colorbox musi być zainstalowany przed zainstalowaniem skórki. Github: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Strona kodiwpigulce, gdzie są podane linki dotyczące skórki AuraMOD: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Ciekawostka. Podczas testowania skórki AuraMOD zauważyłem, że ta skórka jest podobna do skórki Arctic: Zephyr 2 - Resurrection (AZ2:R). Jednak nie jest to bez powodu, ponieważ obie skórki pochodzą ze skórek stworzonych przez jurialmunkey. Pozdrawiam Edycja 1. Jest problem z repozytorium, ale jak wspomniałem można zainstalować skórkę z pliku ZIP, koniecznie wcześniej instalując wymaganą zależność ręcznie. Oznacza to, że pobieramy wymaganą zależność z Github i instalujemy ją z pliku ZIP script.colorbox : By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Po instalacji Script.colorbox instalujemy z pliku ZIP skórkę: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Uwaga. Instalacja trwa dłuższą chwilę (niestety, nie wyświetla się postęp instalacji), trzeba trochę poczekać. Edycja 2. Elementy menu głównego są dostępne po kliknięciu lewego kursora (wysuwa się menu), w tym dostępne są ustawienia - ikonka koła zębatego. Z ustawień skórki dobrą opcją jest opcja Vertical Full: Ustawienia > Menu Style > Vertical Full lub przez: Ustawienia > Skin Settings > Start > Choose Menu Loyout > Vertical Full Trybów widoku jest sporo: Media Info Info List Poster Wall Landscape Wall Poster WallLandscape Wall Poster MediaInfo Showcase Landscape Showcase Panel Showcase Banner Wall Big Posters Lovefilm Lista Edycja 3. Porównanie wersji 2.0.3 do 2.0.4: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. |