![]() |
|
Synchronizacja konta IMDB z FanFilm - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Pomoc z Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Problemy z wtyczkami (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Synchronizacja konta IMDB z FanFilm (/showthread.php?tid=6065) |
Synchronizacja konta IMDB z FanFilm - p32167 - 16-02-2025 Cześć, od jakiegoś czasu we wtyczce FanFilm nie jestem w stanie otworzyć swoich list filmów z IMDB. Po otwarciu w FanFilm zakładki Moje Filmy -> Obserwowane IMDB [LUB] Lista Filmów nic się nie wyświetla. Konfigurację IMDB zrobiłem w Ustawieniach - FanFilm -> Konta, klucze i autoryzacje -> IMDB Użytkownik: 'ur....', Synchronizuj przy starcie Kodi [OFF]. Wcześniej (parę miesięcy temu) taka konfiguracja działała prawidłowo i listy filmów IMDB wyświetlały się poprawnie. Wersja Fanfilm 2023.13.01.0 Wersja Kodi: 21.2.0 Co może być przyczyną? Jak to naprawić? Ewentualnie, czy może zamiast listy IMDB warto zmigrować listę do jakiegoś innego narzędzia, które jest lepiej wspierane przez FanFilm/Kodi? RE: Synchronizacja konta IMDB z FanFilm - szopns - 16-02-2025 Na pewno przyda się aktualizacja tego zabytku który masz zainstalowany. Wklejam linka do wątku z aktualizacjami, oczywiście wypadalo by przeczytać trochę w tym wątku a nie tylko zaktualizować... Czy pomoże tego nie wiem, nie korzystam z tych opcji. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. RE: Synchronizacja konta IMDB z FanFilm - p32167 - 16-02-2025 (16-02-2025, 10:43 AM)szopns napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Dzięki, właśnie zacząłem przeglądać ten wątek. Czyli wygląda na to, że oficjalne repo FanFilm zostało już porzucone i żadnej nowszej stabilnej wersji niż ta z 2023 roku już tam nie ma? Zostaje tylko nieoficjalna modyfikacja, którą instaluje się używając plików wrzuconych na tym forum? A może są jakieś podobne wtyczki z oficjalnym repo i wsparciem, które wyparły FanFilm? RE: Synchronizacja konta IMDB z FanFilm - DenDy - 16-02-2025 (16-02-2025, 10:53 AM)p32167 napisał(a): Czyli wygląda na to, że oficjalne repo FanFilm zostało już porzucone i żadnej nowszej stabilnej wersji niż ta z 2023 roku już tam nie ma? Zostaje tylko nieoficjalna modyfikacja, którą instaluje się używając plików wrzuconych na tym forum? Nie zostało porzucone. Być może wkrótce na forum pojawi się kolejna testowa wersja przepisanego FF i jeśli nie zostaną wykryte poważniejsze błędy to może i repo się ruszy. RE: Synchronizacja konta IMDB z FanFilm - Toov - 16-02-2025 (16-02-2025, 10:53 AM)p32167 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Dzięki, właśnie zacząłem przeglądać ten wątek. Czyli wygląda na to, że oficjalne repo FanFilm zostało już porzucone i żadnej nowszej stabilnej wersji niż ta z 2023 roku już tam nie ma? Zostaje tylko nieoficjalna modyfikacja, którą instaluje się używając plików wrzuconych na tym forum? A może są jakieś podobne wtyczki z oficjalnym repo i wsparciem, które wyparły FanFilm? Instaluj to : By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.I czytaj forum. Masz bardzo duże zaległości. RE: Synchronizacja konta IMDB z FanFilm - tele - 16-02-2025 Dokładnie, Na prośbę jednego z użytkowników przyjrzałem się obsłudze IMDb w FanFilm i kilka spraw udało się poprawić. Są jeszcze pewne ograniczenia, ale i tak jest dużo lepiej niż było. @p32167 Zachęcam do zainstalowania tej ostatniej wersji i podzielenia się opinią. Wszystkie opinie, sugestie, komentarze, mogą wpłynąć także na przyszłe wydania FF3. |