![]() |
|
PiratFlix by Piratex - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Android/AndroidTV (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=46) +--- Dział: Aplikacje (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: PiratFlix by Piratex (/showthread.php?tid=6172) |
PiratFlix by Piratex - Piratex - 09-04-2025 Witam, pracuje nad aplikacją na Android TV, która będzie następcą wtyczki fanfilm oraz odtwarzaczem IPTV - wszystko w jednym miejscu. EPG dla polskich kanałów nie jest potrzebne, aplikacja sama je pobiera i ustawia. Dodatkowo jest pełna obsługa pilotem, wszystkie klawisze (czerwony, niebieski, żółty i zielony) zostały przypisane. Poniżej znajduje się prezentacja z filmów - Seriale mają podział na sezony i można wybierać odcinki - większość linków działa. Teraz pracuję nad ostatnio oglądanymi filmami i przyciskiem kontynuuj oglądanie. Co sądzicie o tej aplikacji ? Link do pobrania w 6 poście ----------------------------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------- PiratFlix by Piratex - Następca FanFilm - bigdamian - 09-04-2025 Zapowiada się bardzo obiecująco. Kiedy udostępnisz wersję testową? PiratFlix by Piratex - Następca FanFilm - Tomek - 09-04-2025 Fajne. Ale następcą Fanfilm nie będzie, chociażby dlatego że będzie działać tylko pod androidem. Potem integracja z trakt, tmdb, IMDb... Jak ogarniesz pozostałe operacyjne systemy to wtedy może... Ale i tak na coreelec nie będzie... Więc będzie kolejną apką do filmów. Ale nie następcą Fanfilm RE: PiratFlix by Piratex - Następca FanFilm - Piratex - 09-04-2025 (09-04-2025, 02:12 PM)Tomek napisał(a): Fajne. Ale następcą Fanfilm nie będzie, chociażby dlatego że będzie działać tylko pod androidem. Potem integracja z trakt, tmdb, IMDb... Jak ogarniesz pozostałe operacyjne systemy to wtedy może... Ale i tak na coreelec nie będzie... Więc będzie kolejną apką do filmów. Ale nie następcą Fanfilm integracja z tmdb już jest - dodatkowo seriale dzieli na odcinki i szybciej szuka linków bo ma od razu listę wszystkich odcinków - co do i IMDb to nie widzę potrzeby integrować tego z tym w fanfilmie denerwujące jest to że większość linków nie działa - ciężko znaleźć linki jakiś seriali, a u mnie większość linków działa Co do trakta, nie robiłem integracji bo jest wewnętrzna integracja co do filmów obejrzanych oraz w jakim czasie się skończyło oglądanie (09-04-2025, 02:12 PM)bigdamian napisał(a): Zapowiada się bardzo obiecująco. Jak zrobię system aktualizacji, system kontynuowania oglądania oraz naprawię kilka błędów - Wrzucam jeszcze widok strony startowej -Rozdzielenie, albo wilk - u mnie nie działa w fanfilm RE: PiratFlix by Piratex - Następca FanFilm - Tomek - 09-04-2025 No to nie będzie następcą Fanfilm jeśli nie będzie miał trak. BTW - u mnie jakoś wszystkie linki działają. Raz na miesiąc trafiam na jeden martwy niedziałający link. Integracja z kontami na Netflix, Disney, HBO, Amazon, Player będzie? Edytowałem tytuł - wprowadzał w błąd. To nie jest w żaden sposób powiązane z FanFilm i na pewno nie jest i nie będzie jego następcą. BTW - to że u ciebie nie działa, nie oznacza że nie działa w FanFilm: ![]()
RE: PiratFlix by Piratex - Następca FanFilm - Piratex - 09-04-2025 (09-04-2025, 03:11 PM)Tomek napisał(a): No to nie będzie następcą Fanfilm jeśli nie będzie miał trak. To ja mam jakąś inną wersję fanfilm - u mnie nawet to tak nie wygląda
RE: PiratFlix by Piratex - Tomek - 09-04-2025 Ja mam FanFilm a6/beta- ale w FanFilm od tele też podejrzewam że znajduje bez problemu. W stabilnym nie - bo ta wersja nie jest rozwijana - o czym informowaliśmy nie raz. Wszystko do znalezienia na forum. Dobra. Drażnię się. Działaj, ale nie nazywaj tego następcą Fanfilm bo to nic wspólnego z fanfilm nie ma. RE: PiratFlix by Piratex - Piratex - 09-04-2025 (09-04-2025, 03:35 PM)Tomek napisał(a): Ja mam FanFilm a6/beta- ale w FanFilm od tele też podejrzewam że znajduje bez problemu. W stabilnym nie - bo ta wersja nie jest rozwijana - o czym informowaliśmy nie raz. Wszystko do znalezienia na forum.analizowałem ją http t00lkitem = zwraca wiele linków 404 - mam nie raz też wrażenie że nocą znajduje więcej linków niż za dnia, jakby któryś z serwisów udostępniał linki tylko w nocy - mógł się zmienić szablon PiratFlix by Piratex - Tomek - 09-04-2025 To że zwraca linki 404 to nie wina ff tylko stron które analizuje - najwyraźniej trafiasz na martwe, albo nie ma prawidłowego przekazywania nagłówków, ciasteczek itp w tej apce której do analizy używałeś. RE: PiratFlix by Piratex - Piratex - 09-04-2025 (09-04-2025, 07:17 PM)Tomek napisał(a): To że zwraca linki 404 to nie wina ff tylko stron które analizuje - najwyraźniej trafiasz na martwe, albo nie ma prawidłowego przekazywania nagłówków, ciasteczek itp w tej apce której do analizy używałeś. Ona bierze wszystkie dane z aplikacji - analizuje co wysyła aplikacja i jakie otrzymuje odpowiedzi - to nie wina programu, a wtyczki do kodi. Prawdopodobnie mam jakąś archaiczną wersje. Szukam już na forum czegoś lepszego |