Liczba postów: 34
Liczba wątków: 1
Reputacja:
23
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Urządzenie: WalkeTalke
09-04-2025, 01:36 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-06-2025, 09:53 AM przez Tomek.)
REKLAMA:
Liczba postów: 254
Liczba wątków: 9
Reputacja:
18
Wersja Kodi: 18.3
System operacyjny:
Urządzenie: Android
Zapowiada się bardzo obiecująco.
Kiedy udostępnisz wersję testową?
Liczba postów: 4,555
Liczba wątków: 42
Reputacja:
688
System operacyjny:
09-04-2025, 02:12 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-04-2025, 02:14 PM przez Tomek.)
Fajne. Ale następcą Fanfilm nie będzie, chociażby dlatego że będzie działać tylko pod androidem. Potem integracja z trakt, tmdb, IMDb... Jak ogarniesz pozostałe operacyjne systemy to wtedy może... Ale i tak na coreelec nie będzie... Więc będzie kolejną apką do filmów. Ale nie następcą Fanfilm
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Reputacja:
23
System operacyjny:
09-04-2025, 02:30 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-04-2025, 03:11 PM przez Piratex.)
(09-04-2025, 02:12 PM)Tomek napisał(a): Fajne. Ale następcą Fanfilm nie będzie, chociażby dlatego że będzie działać tylko pod androidem. Potem integracja z trakt, tmdb, IMDb... Jak ogarniesz pozostałe operacyjne systemy to wtedy może... Ale i tak na coreelec nie będzie... Więc będzie kolejną apką do filmów. Ale nie następcą Fanfilm
integracja z tmdb już jest - dodatkowo seriale dzieli na odcinki i szybciej szuka linków bo ma od razu listę wszystkich odcinków -
co do i IMDb to nie widzę potrzeby integrować tego z tym
w fanfilmie denerwujące jest to że większość linków nie działa - ciężko znaleźć linki jakiś seriali, a u mnie większość linków działa
Co do trakta, nie robiłem integracji bo jest wewnętrzna integracja co do filmów obejrzanych oraz w jakim czasie się skończyło oglądanie
(09-04-2025, 02:12 PM)bigdamian napisał(a): Zapowiada się bardzo obiecująco.
Kiedy udostępnisz wersję testową?
Jak zrobię system aktualizacji, system kontynuowania oglądania oraz naprawię kilka błędów - Wrzucam jeszcze widok strony startowej ![[Obrazek: POWNUdU.jpeg]](https://i.imgur.com/POWNUdU.jpeg) -
Rozdzielenie, albo wilk - u mnie nie działa w fanfilm
Reputacja:
688
System operacyjny:
09-04-2025, 03:11 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-04-2025, 03:22 PM przez Tomek.)
No to nie będzie następcą Fanfilm jeśli nie będzie miał trak.
BTW - u mnie jakoś wszystkie linki działają. Raz na miesiąc trafiam na jeden martwy niedziałający link.
Integracja z kontami na Netflix, Disney, HBO, Amazon, Player będzie?
Edytowałem tytuł - wprowadzał w błąd. To nie jest w żaden sposób powiązane z FanFilm i na pewno nie jest i nie będzie jego następcą.
BTW - to że u ciebie nie działa, nie oznacza że nie działa w FanFilm:
![[Obrazek: r5j2b0Bl.png]](https://i.imgur.com/r5j2b0Bl.png)
Podziękowali: lelo, paul
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Reputacja:
23
System operacyjny:
REKLAMA:
Reputacja:
688
System operacyjny:
09-04-2025, 03:35 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-04-2025, 03:51 PM przez Tomek.)
Ja mam FanFilm a6/beta- ale w FanFilm od tele też podejrzewam że znajduje bez problemu. W stabilnym nie - bo ta wersja nie jest rozwijana - o czym informowaliśmy nie raz. Wszystko do znalezienia na forum.
Dobra. Drażnię się. Działaj, ale nie nazywaj tego następcą Fanfilm bo to nic wspólnego z fanfilm nie ma.
Reputacja:
23
System operacyjny:
(09-04-2025, 03:35 PM)Tomek napisał(a): Ja mam FanFilm a6/beta- ale w FanFilm od tele też podejrzewam że znajduje bez problemu. W stabilnym nie - bo ta wersja nie jest rozwijana - o czym informowaliśmy nie raz. Wszystko do znalezienia na forum.
Dobra. Drażnię się. Działaj, ale nie nazywaj tego następcą Fanfilm bo to nic wspólnego z fanfilm nie ma. analizowałem ją http t00lkitem = zwraca wiele linków 404 - mam nie raz też wrażenie że nocą znajduje więcej linków niż za dnia, jakby któryś z serwisów udostępniał linki tylko w nocy - mógł się zmienić szablon
Reputacja:
688
System operacyjny:
To że zwraca linki 404 to nie wina ff tylko stron które analizuje - najwyraźniej trafiasz na martwe, albo nie ma prawidłowego przekazywania nagłówków, ciasteczek itp w tej apce której do analizy używałeś.
Reputacja:
23
System operacyjny:
(09-04-2025, 07:17 PM)Tomek napisał(a): To że zwraca linki 404 to nie wina ff tylko stron które analizuje - najwyraźniej trafiasz na martwe, albo nie ma prawidłowego przekazywania nagłówków, ciasteczek itp w tej apce której do analizy używałeś.
Ona bierze wszystkie dane z aplikacji - analizuje co wysyła aplikacja i jakie otrzymuje odpowiedzi - to nie wina programu, a wtyczki do kodi. Prawdopodobnie mam jakąś archaiczną wersje. Szukam już na forum czegoś lepszego
|