![]() |
|
PVR IPTV Simple Client - 2 listy - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Pomoc z Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Kodi dla początkujących (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: PVR IPTV Simple Client - 2 listy (/showthread.php?tid=726) |
PVR IPTV Simple Client - 2 listy - bruneti - 14-04-2018 Witam czy jest mozliwosc szybkiego przełanczania 2 lub wiecej list m3u na PVR IPTV Simple Client. Wiem ze jest mozliwosc przez "konfiguracje" ale szukam szybszej opcji .... mozna ??? PVR IPTV Simple Client - 2 listy - godzina1522 - 14-04-2018 Skleić 2 lub więcej list w jedną i zrobić suknie grupy (grupy ponazywać od źrodeł list). RE: PVR IPTV Simple Client - 2 listy - Tomek - 14-04-2018 By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. (chyba nowszy) lub By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. A szczerze - najlepiej m-tvguide RE: PVR IPTV Simple Client - 2 listy - Jaca - 14-04-2018 Tak można ale musisz je odpowiednio pogrupowac Przykład: I tak cała lista group-title="POLSKIE-1" kolejna: I tak cała lista group-title="POLSKIE-2" Możesz też zainstalowac multi pvr.simple można dodać 10 list zasada ta sama Możesz też użuc multi pvr.simle ale dodając kolejną listę w ustawieniach podać kanały zaczynają się od; i tu podajesz numer końca 1 listy czyli np masz 200 kanałów w pierwszej liscie to 2 zaczyna się od 201 Kolejne rozwiązanie to samemu zrobić sobie dodatkowe prv.simple pamiętaj że kazdy system ma inne biblioteki tak ze pvr z windows nie zadziała na android itp... ty masz zmienic pvr.iptvsimple na inną nazwę np [b]pvr.iptvsimple2[/b] i PVR IPTV Simple Client na np PVR IPTV Simple Client2 po zmianie należy go spakować do [b]pvr.iptvsimple2.zip lub poprostu skopiowac i wkleić przerobiony dodatek do lokalizacji z dodatkami w kodi[/b] to wszystko znajdziesz w addon.xml w tym w/w dodatku Wersja multi pvr pod kazdy system oraz kodi 17 i 18 Link do pobrania poniżej By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. RE: PVR IPTV Simple Client - 2 listy - bruneti - 15-04-2018 (14-04-2018, 05:36 PM)Jaca napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Pogrupowałem listy i jak teraz ustawic Kodi zeby widział te listy?? RE: PVR IPTV Simple Client - 2 listy - Jaca - 15-04-2018 jak dobrze zrobiłeś to je widać po uruchomieniu tv By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. RE: PVR IPTV Simple Client - 2 listy - jon1022 - 23-12-2021 Mam zrobione najprostsze listy m3u z wtyczek od mbebe - orange tv go i polsat box go Kanały są w jednym pliku m3u ułożone tak jak chcę- ale niestety Iptv Siple Client robi kompletną rozpierduchę w kolejności, jakoś je miesza bez sensu. Czy da się to jakoś ogarnąc taką listę żeby kanały były w kolejności takiej jak w pliku m3u? RE: PVR IPTV Simple Client - 2 listy - p3t3n3t - 23-12-2021 Ale wydaje mi się, że kanały są jak w pliku m3u tutaj zapis z listy jak widać każdy z innej wtyczki a tutaj efekt w KODI
RE: PVR IPTV Simple Client - 2 listy - Roku - 05-01-2022 Domyślnie kanały są sortowane tak jak w pliku m3u nie patrzy na numery z channel czy można ustawić tak żeby sortowanie było na podstawie epg, tak jak to pokazuje m-tvguide |