Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie działa Telewizja Polska (SD-XBMC)
Korzystałem z tej wtyczki dla oglądania weeb.tv na Apple TV. Jest mi ktoś wstanie podpowiedzieć w jaki sposób mogę teraz korzystać z weeb tv na Apple TV ? Jest to dostępne w jakiejś innej wtyczce lub jak mogę zainstalować wtyczkę weeb tv na kodi 17 ?
Odpowiedz
REKLAMA:

(22-09-2021, 08:27 PM)zurian88 napisał(a): jak mogę zainstalować wtyczkę weeb tv na kodi 17 ?

Ta wersja ze strony weeb już nie działa?
[Obrazek: vo1FcDBl.jpg]
Odpowiedz
Czy mbebe będzie ta wtyczka (SD-XBMC)
Odpowiedz
Ta wtyczka od wielu lat jest martwa i nie działa. Nie ma jej w żadnym aktualnym repozytorium. Część z jej funkcjonalności zapewniają wtyczki od mtr81 czy od mbebe
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
To jak mam szukać repozytorium mtr81

A co to jest za wtyczka plugin.video.weeb.tv-0.2.0.zip tą beta lub plugin.video.weeb.tv-0.1.4.zip z wcześniejszego posta
Odpowiedz
Co do szukania mtr81 - jest takie narzędzie - nazywa się google.pl - wpisujesz "mtr81 repozytorium"
Natomiast czym jest wtyczka weeb.tv? Nie wiem - pewnie wtyczka do serwisu weeb.tv - płatny serwis, wtyczka płatna - pytaj u nich.
BTW - wiesz że wygrałeś złotą łopatę - odkopałeś wątek gdzie ostatni post był 5 lat temu!
Nie wiem czego szukasz dokładnie - bo szczerze mówiąc nie pamiętam co dokładnie było we wtyczce SD-XBMC (to już prawie 10 lat) - ale w miarę aktualny spis wtyczek masz tu:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
REKLAMA:

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: