Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dostęp do foldera Android/data (Pytanie do expertów!)
Jak wiadomo, w urządzeniach z Androidem 10+ (jeśli nie są one zrootowane) dostęp do wielu "podfolderów": Android/data/... jest nieco utrudniony!

Jeśli chodzi o Boxy i Fire TV-max, Cube, etc. bez problemów można wejść do tych folderów np. za pomocą FV File Manager_1.xxx.apk

Natomiast do Androidów TV (w moim przypadku Philips TV OLED) ma się dostęp tylko do tych Apek, które posiadają własnego Managera plików, takich jak Kodi, etc.
ADB w tym przypadku jest również nieskuteczny.

I tutaj miałbym pytanie do expertów:
czy na dzień dzisiejszy istnieje jakaś skuteczna Apka która pozwoli wejść do wszystkich "podfolderów" androida+10?

Czytałem cos na ten temat, ze byłoby to ewentualnie możliwe za pomocą kombinacji FV File Manager + Shizuku
Ale z uwagi na to, ze opisana procedura jest dość skomplikowana i czasochłonna, jak na razie nie podjąłem sie tego.
Wygodniej byłaby jakaś pojedyncza Apka, która by ten problem rozwiązała.

Może temat ten jest komuś z Was znany i poleci mi jakąś Apke.

Z góry dziękuje za zainteresowanie.

P.S. A tak przy okazji, jeśli ktoś z Was w powyższym przypadku byłby zainteresowany ciekawą, niestandardową wtyczką Backup/Restore na Kodi 
      to polecam plugin.program.jokertv
      Jest ona bez porównania znacznie lepsza od tej standardowej.
Aby zrodziło się to co możliwe, należy stale próbować tego co niemożliwe.
Odpowiedz
REKLAMA:

Spróbuj z tą apką. Jak nie zadziała to pozostaje Shizuku.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(05-12-2024, 10:14 PM)Theo1313 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Dzięki, niestety pozostaje tylko Shizuku.
Aby zrodziło się to co możliwe, należy stale próbować tego co niemożliwe.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości