Liczba postów: 3
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 19
System operacyjny:
Urządzenie: Lenovo ideapad 110
05-04-2026, 05:09 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-04-2026, 05:11 PM przez modziaszkin.)
Mam problem z instalacją wtyczki fanfilm. Na etapie instalacji z pliku zip jak kliknę w repository.fanfilm.zip wyłącza mi się kodi. Co może być nie tak? KODI OMEGA 21.3
Liczba postów: 4,555
Liczba wątków: 42
Reputacja:
688
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
05-04-2026, 05:21 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-04-2026, 05:28 PM przez Tomek.)
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Reputacja:
688
System operacyjny:
06-04-2026, 12:09 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-04-2026, 01:13 AM przez Tomek.)
To super. Wpisujmy miasta kto jeszcze ma tak samo.
Zero informacji skąd i które repozytorium instalujecie. Z repozytorium które podałem wszystko działa.
Z adresu
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. z powodu ludzkiego błędu na chwilę obecną repozytorium zwraca 404 i kodi się wykłada. Będzie fix.
Także instalujecie z
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. to dokładnie to samo repo, prowadzące do oficjalnego, działającego fanfilm.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Reputacja:
688
System operacyjny:
(05-04-2026, 08:32 PM)TomekVeda napisał(a): (05-04-2026, 05:09 PM)modziaszkin napisał(a): Mam problem z instalacją wtyczki fanfilm. Na etapie instalacji z pliku zip jak kliknę w repository.fanfilm.zip wyłącza mi się kodi. Co może być nie tak? KODI OMEGA 21.3
Mam to samo, nawet ręczne pobranie pliku zip nie pomaga.
Ciężko go pobrać ręcznie bo zwraca 404 bo nie istnieje we właściwym miejscu na serwerze. Ludzki błąd. Ale podałem rozwiązanie więc dacie radę.