Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poszukuję wtyczki która będzie miała głównie kreskówki
Zależy mi na wtyczce która będzie miała głównie kreskówki i bajki. Chciałbym żeby łączyła te 3 strony 1.bajeczki.tv 2.vestroiakr.blogspot.com 3.eelmoreflix.netlify.app. i tak wiem że fanfilm ma vestroia ale chciałbym żeby była taka osobna wtyczka tylko do tych 3 stron. Jeśli udałoby się takie coś zrobić to byłoby mi bardzo miło i napewno bym korzystał. Ja sam nie potrafię tworzyć wtyczek....
Odpowiedz
REKLAMA:

Część z tych stron ma zabezpieczenia albo często zmienia strukturę, co utrudnia stworzenie stabilnej wtyczki. Sam niestety nie potrafię programować, ale też chętnie zobaczyłbym taki dodatek, jeśli ktoś z twórców podjąłby się tematu.
Odpowiedz
Bajeczki.tv - chowają się za CF, linki oparte o byse - więc też wymaga odrębnego rozwiązania przez reoslver CF przez narzędzia zewnętrzne - kosztowo - nieopłacalne...
vestroiakr - jest w FanFilm - tyle ile się da wycisnąć z strony (fatalne opisy)
eelmoreflix - jedyne nad czym możnaby się pochylić - ale mała ilość materiałów - a są osiągalne gdzie indziej z tego co kojarzę (np. na Filman)
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: