09-08-2020, 06:38 AM
Przy uruchomieniu każdej wtyczki pisze mi: "check the log for more information"?
|
Check the log for more information
|
|
09-08-2020, 06:38 AM
Przy uruchomieniu każdej wtyczki pisze mi: "check the log for more information"?
REKLAMA:
09-08-2020, 06:58 AM
I już wczoraj ci pisaliśmy jak je uzyskać
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Zainstalowałem tą wtyczkę do logów, ale nie wiem jak je zaznaczyć? Pomóżcie na Boga!
09-08-2020, 08:00 AM
Ale ty nie masz nic zaznaczyć. Masz skopiować adres który wtyczka poda. I dać go na forum. Coś mi się wydaje że zainstalowałeś coś zupełnie innego...
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
09-08-2020, 08:03 AM
Zainstalowałem to: Log Viewer for KODI
09-08-2020, 08:10 AM
Zamykam - kompletnie nas olewasz.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. REKLAMA:
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|