Padł mi zasilacz do boxa x96max+. Modelu: JKX-500 niestety nie ma już w sprzedaży. Kupiłem adapter model: 0520 na Ali (miał pasować do x96max) ale box na nim w kółko odtwarza tylko logo. Box podłączony po USB na zwykłej ładowarce działa normalnie. Orientuje się ktoś jaki by był inny zamiennik, a może ktoś ma na sprzedaż podobny zasilacz jkx-500?
|
Zasilacz do x96max+
|
|
REKLAMA:
16-05-2025, 09:17 AM
Przecież tam idzie zwykłe 5V 2A - na standardowej wtyczce - ten co kupiłeś pewnie nie daje odpowiedniej ilości amperów - co akurat jest "typowe" dla zasilaczy z ali, zwłaszcza tych branych po taniości....
Ja od lat mam podłączony jeden box przez ładowarkę i działa idealnie - ładowarki mają lepiej dopasowane parametry niż chińskie zasilacze noname Podziękowali: biceps
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
To kup jakiś zasilacz z tą samą wtyczką ale np 3A / - 5A a nawet jeśli wtyczka inna to można kupić przejściówkę ważne żeby dawał więcej amperów...albo poszukaj inny standardowy o prawidłowych komentarzach kupujących
może : By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Podziękowali: biceps
17-05-2025, 09:16 AM
@kris777 Kupiłem właśnie coś podobnego, ale opis sprzedającego i rzeczywistość to co innego
17-05-2025, 09:38 AM
można się jeszcze czymś takim poratować + ładowarka do smartfona 5v/2A
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. bo te chińskie tanie zasilacze to faktycznie strach do kontaktu podłączyć... Podziękowali: biceps
albo taki zasilacz ja jadę na tym chińskie raspberry pi czyli u mnie : OrangePi (3LTS) a on jest wymagający + przejściówka do twojego boxa - i powinno spokojnie działać :-)
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. REKLAMA:
23-05-2025, 07:24 AM
(16-05-2025, 08:31 AM)biceps napisał(a): Padł mi zasilacz do boxa x96max+. Modelu: JKX-500 niestety nie ma już w sprzedaży. Kupiłem adapter model: 0520 na Ali (miał pasować do x96max) ale box na nim w kółko odtwarza tylko logo. Box podłączony po USB na zwykłej ładowarce działa normalnie. Orientuje się ktoś jaki by był inny zamiennik, a może ktoś ma na sprzedaż podobny zasilacz jkx-500?Moge puscic ci caly Box +zasilacz ale dopiero po12 czerwca jestem za granica jesli bedziesz jeszcze zainteresowany to pisz.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: