Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z wtyczką YouTube
Od jakiegoś czasu mam problem z działaniem wtyczki z oficjalnego repo KODI - YouTube. Próba odtworzenia dowolnej zawartości wtyczki kończy się komunikatem typu: "to wideo jest niedostępne, nieudane odtwarzanie jednej lub więcej pozycji... lub też: potwierdź, że nie jesteś robotem". Do tej pory korzystałem z wersji wtyczki: v7.1.1.6 z automatycznej aktualizacji i teraz zaktualizowałem ją ręcznie do wersji: v7.2.0+beta.4 bezpośrednio od autora wtyczki z serwisu github.com (od anxdpanic) tak jak już kiedyś to robiłem gdy były wcześniej problemy z tą wtyczką i wszystko wracało do normy. Jednak tym razem nawet z najnowszą wersją nie działa poprawnie - te same komunikaty o błędach co przed aktualizacją. Czy ktoś coś wie w tym temacie i może pomóc?
Odpowiedz
REKLAMA:

(09-02-2025, 10:58 PM)steve4 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.2. ...a szczególnie to: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.. Wersja wtyczki Youtube 7.2.0+beta.4 nie działa dobrze, zainstaluj 'od zera' wersję 7.1.1.6
4. Po instalacji przejdź w calości oba procesy konfiguracj wtyczki, tj. konfigurację własnych kluczy (pkt. 1 i 2 powyżej) jak i konfigurację ustawień wtyczki (wizard)
Odpowiedz
Mam tylko pytanie, bo już kiedyś ze trzy lata temu podobny proces generowania własnych kluczy API krok po kroku przechodziłem i mam te klucze zapisane w pliku tekstowym. Czy do ponownej czystej instalacji - "od zera" wtyczki v7.1.1.6 mogę użyć tych moich starych - wcześniej generowanych kluczy API czy jednak muszę wg. tych wskazanych poradników wygenerować ponownie całkiem nowe klucze API i dopiero je użyć?
Odpowiedz
(10-02-2025, 08:51 PM)steve4 napisał(a): Mam tylko pytanie, bo już kiedyś ze trzy lata temu podobny proces generowania własnych kluczy API krok po kroku przechodziłem i mam te klucze zapisane w pliku tekstowym. Czy do ponownej czystej instalacji - "od zera" wtyczki v7.1.1.6 mogę użyć tych moich starych - wcześniej generowanych kluczy API czy jednak muszę wg. tych wskazanych poradników wygenerować ponownie całkiem nowe klucze API i dopiero je użyć?

Nie mam pewności... Jakiś czas temu (ponad rok? dwa lata? nie pamiętam...) musiałem wygenerować sobie nowe klucze, bo stare przestały działać - więc u Ciebie może być podobnie (choć nie musi). Spróbowałbym najpierw ze starymi kluczami, bo mniej to zajmie czasu, ale gwarancji, że będą działać, nie ma. Najprawdopodobniej skończy się na nowych.
Odpowiedz
Też tak sobie pomyślałem, żeby na początku spróbować ze starymi. Dzięki za podpowiedź i w wolnej chwili będę działał.
O postępach w temacie poinformuję.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości