Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
E2Kodi player - moja apka
Nie wiem jak innych ale mnie osobiście doprowadzają do szału aplikacje dostawców. Wink
Wieszają się, wyłączają, zamrażają a w dodatku nie można ich zintegrować, żeby mieć jedną spójną listę kanałów.

Próbowałem KODI. Fajne, daje się zrobić większość z rzeczy, choć np. działającej wtyczki do C+ brak. No i za ciężkie. Mój słaby mibox i jeszcze słabszy TCL dostawały potężnej zadyszki.

Są jeszcze apki w stylu OTT-NAVIGATOR'a. Działają fajnie, ale wymagają strumieni nie do końca legalnych.

Myślałem, myślałem, kombinowałem, znów myślałem i wreszcie wymyśliłem. Big Grin

Odtwarzacz do legalnych i opłaconych strumieni pobieranych bezpośrednio od dostawców.
Jednym z założeń było, aby dawało się w miarę łatwo rozszerzać listę obsługiwanych dostawców i żeby nie trzeba było otwierać raz otwartych drzwi. Stąd wykorzystany znany użytkownikom tunerów z Enigma2 silnik E2Kodi i integracja odtwarzacza z Enigma2.

Przy okazji. Duże podziękowania należą się twórcom danych EPG, jak i twórcom dodatków do Kodi z których skorzystałem.

Nie wiem, czy apka działa poprawne we wszystkich sytuacjach. Nie sprawdzałem. To co chciałem osiągnąć działa. Big Grin
[Obrazek: E2Kodi-player-1.0.12-informacje.png]

[Obrazek: E2Kodi-player-1.0.12-lista.png]

Jak ktoś jest zainteresowany, wystarczająco odważny i chce potestować te moje wypociny to proszę: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Podziękowali: Think, thewizzo, White_bathtub
Odpowiedz
REKLAMA:

Wrzucasz zamknięte APK, ale dobra, zainstalowałem, a to coś wywaliło mi ciasteczka Canal+ z przeglądarki i teraz każde logowanie kończy się tym samym, otwiera się dodatkowe okienko do logowania w przeglądarce. Czyli modyfikuje co nie powinno. Po odinstalowaniu tak samo. Coś tu nie gra.
Odpowiedz
Wytłumacz mi tak na chłopski rozum, jak apk miałoby Ci wywalić ciasteczka z przeglądarki?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości