Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie
(21-02-2025, 03:59 PM)RebA napisał(a):
(21-02-2025, 03:51 PM)boro-22 napisał(a): Cześć. Mam problem z wgraniem listy w tivimate na firesticku 4k Max. Wcześniej korzystałem z tv.mate i tam bezproblemowo było można importować listy. Tu jakaś magia Big Grin czy jest ktoś kto to ogarnął? Z góry dzięki za podpowiedzi. PS spróbowałem wgrać listę online autodetect w tivimate, ale żadne kanały się nie wyświetlają.
A sprawdź czy to nie robi różnicy http zamiast https
Dzięki, jesteś wielki! Poszło bez problemu
Odpowiedz
REKLAMA:

Używa ktoś z Teleele... aplikacji iptv smarters pro i mu działa? Próbuję odpalić, kręci kręci i nic. Wgrywałem różne linie od teleele... i nie pomogło. Na smart iptv, tiviMate bez problemu.
Odpowiedz
Jaka appka teraz do Chromecast v2? TVMate zaczął przycinać na niektórych kanałach. Na FireStick chodzi ładnie.
Odpowiedz
Czy ktoś może ma działające teleelevidenie na Chromecast 4.0 HD lub pc windows/linux  w 2026 i mu to działa i mógłby się podzielić tajemnicą jak to uruchomić? Probówałem na Chromecast 4.0 HD na Televizo + też zewnętrzne playery, na PC potlayer raz mi się coś załadowało. Ale zasasniczo cały czas podobnie - lista autodetect lub każda inna tak samo się wczytuje ale juz wchodząc w kanał wszystko stoi. Raz mi się pojawił obraz z jednego kanału ale z innych nic. Może jest gdzieś aktualny manual jak to zrobić, żeby działało. Próbowałem AI ale to same głupoty mi podpowiadał.
Odpowiedz
(18-09-2026, 09:01 PM)hrwaaa napisał(a): Czy ktoś może ma działające teleelevidenie na Chromecast 4.0 HD lub pc windows/linux  w 2026 i mu to działa i mógłby się podzielić tajemnicą jak to uruchomić? Probówałem na Chromecast 4.0 HD na Televizo + też zewnętrzne playery, na PC potlayer raz mi się coś załadowało. Ale zasasniczo cały czas podobnie - lista autodetect lub każda inna tak samo się wczytuje ale juz wchodząc w kanał wszystko stoi. Raz mi się pojawił obraz z jednego kanału ale z innych nic. Może jest gdzieś aktualny manual jak to zrobić, żeby działało. Próbowałem AI ale to same głupoty mi podpowiadał.
znajdz inne zrodlo niz televidenie i problemy sie skoncza, ten z tele to kretyn
Odpowiedz
jakaś sprawdzona alternatywę za tele , że działa bez kłopotów - poproszę o podpowiedź żeby znowu nie kupić badziewia
Odpowiedz
REKLAMA:

(19-09-2026, 03:40 PM)hrwaaa napisał(a): alternatywę

[Obrazek: wzV95Fkl.jpeg]
Odpowiedz
(18-09-2026, 09:08 PM)RebA napisał(a):
(18-09-2026, 09:01 PM)hrwaaa napisał(a): Czy ktoś może ma działające teleelevidenie na Chromecast 4.0 HD lub pc windows/linux  w 2026 i mu to działa i mógłby się podzielić tajemnicą jak to uruchomić? Probówałem na Chromecast 4.0 HD na Televizo + też zewnętrzne playery, na PC potlayer raz mi się coś załadowało. Ale zasasniczo cały czas podobnie - lista autodetect lub każda inna tak samo się wczytuje ale juz wchodząc w kanał wszystko stoi. Raz mi się pojawił obraz z jednego kanału ale z innych nic. Może jest gdzieś aktualny manual jak to zrobić, żeby działało. Próbowałem AI ale to same głupoty mi podpowiadał.
znajdz inne zrodlo niz televidenie i problemy sie skoncza, ten z tele to kretyn

(19-09-2026, 04:17 PM)Łonogrzmot napisał(a):
(19-09-2026, 03:40 PM)hrwaaa napisał(a): alternatywę

[Obrazek: wzV95Fkl.jpeg]
Dziękuję, działa super. Przy okazji rozwiązała się zagadka. teleele sprzedaje różne listy, w tym dutch. ale nie ma ich - nie działają. Działa tylko polska. Może ktoś zna jakiś sprawdzony serwis, który oferuje programy z niderlandów...TV.Team ma all ale niderlandów akurat nie widzę na liście -brak.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości