Liczba postów: 7
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Wersja Kodi: 19
System operacyjny:
Urządzenie: --
Wtyczka napiprojekt katalog od jakiegoś czasu przestała pobierać napisy.
Czy związane jest to z wprowadzeniem weryfikacji cloudflare przez stronę napiprojekt.pl?
Kto aktualnie zajmuje się wtyczką?
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 4
Reputacja:
6
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Urządzenie: Sony Bravia, HiMedia Q10 Pro, Vectra TV Smart 4K DV8981
Jak na forum poświęcone Kodi brak jakichkolwiek reakcji na istotny dla wielu użytkowników problem jest bardziej niż zastanawiający... Czy naprawdę nikt nie jest w stanie udzielić sensownej odpowiedzi, co się dzieje, czy autorzy wtyczki planują jakieś modyfikacje?
Liczba postów: 4,555
Liczba wątków: 42
Reputacja:
688
System operacyjny:
04-04-2026, 02:51 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-04-2026, 02:52 PM przez Tomek.)
Najwyraźniej autor wtyczki nie zagląda tu. Albo nie jest zainteresowany już nią. Problemem jest CF. Metody na krótkotrwałe ominięcie są, tylko najwyraźniej żaden z innych developerów wtyczek nie ma na to czasu żeby grzebać w czyimś projekcie.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Liczba postów: 4,555
Liczba wątków: 42
Reputacja:
688
System operacyjny:
09-04-2026, 04:05 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-04-2026, 04:41 AM przez Tomek.)
Jak to ominąć? Dodać odpowiednie cookies po CloudFlare challenge do requestów. Teoretycznie powinno zadziałać.
Kto ma to zrobić? Autor/autorzy wtyczki (ale raczej tu nie zaglądają) albo ktokolwiek inny kto ma na to ochotę i czas. Ja osobiście ani nie znam tej wtyczki, ani jej nie używam, ani nie mam czasu i ochoty na zabawę w kolejne projekty.
A sposób na dodanie napisów - wtyczka a4ksubtitles
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...