16-10-2025, 09:51 AM
azizi napisał(a):Chyba, że YT nie może wypluć więcej niż 5.1
Tak, to maksimum.
|
Chromecast 4K - Rozbudowa czy zamiana?
|
|
16-10-2025, 09:51 AM
azizi napisał(a):Chyba, że YT nie może wypluć więcej niż 5.1 Tak, to maksimum.
REKLAMA:
16-10-2025, 09:59 AM
To samo wczoraj testowałem i jak mam 5.1.2 to mi te dwa ostatnie grają jak LS i RS.
Można jakoś w smarttube wymusić, że jeśli jest dostępny dźwięk przestrzenny to ma go używać lub też aby używał najlepszej dostępnej jakościowo ścieżki audio? Trochę denerwujące jest za każdym razem wybierać to ręcznie, ale w opcjach nigdzie tego nie widziałem niestety. Nie ma jak to KODI
(02-10-2025, 12:19 PM)azizi napisał(a): Google TV Streamer 4K nie ma przekazywania audio pełnego Na tym mi akurat nie zależy (mam tylko soundbar, więc bez przesady) (02-10-2025, 12:19 PM)azizi napisał(a): po aktualizacji do androida 14 bieda się zrobiła Nie pierwszy raz spotykam się z taką opinią i szczerze, to nie wiem o co Wam chodzi. Na codzień używam tivimate i Kodi i po aktualizacji do A14 nie zauważyłem właściwie żadnej różnicy zarówno w płynności odtwarzania jak i w szybkości działania. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
18-10-2025, 05:51 PM
U mnie niestety wszystko spowolniło. Na TiViMate część kanałów też spowalnia. Tu jest dość pokaźny watek na ten temat
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Teraz po zmianie boxów jest bez porównania lepiej. Z ciekawości, jaką wersje kodi używasz? |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|