Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lista kanałów m3u
(22-11-2025, 03:33 PM)bongo1977 napisał(a): Mogę przekazać namiar na super działającą listę . Sam posiadam i jestem bardzo zadowolony ? śmiga aż miło ?  Kanały podzielone na kategorie ,dużo sportu , FAME MMA / KSW , Filmy , Seriale + timeschift 7dni ?
Mogę prosić?
Odpowiedz
REKLAMA:

(22-11-2025, 03:33 PM)bongo1977 napisał(a): Mogę przekazać namiar na super działającą listę . Sam posiadam i jestem bardzo zadowolony ? śmiga aż miło ?  Kanały podzielone na kategorie ,dużo sportu , FAME MMA / KSW , Filmy , Seriale + timeschift 7dni ?
Moge namiary na PW? Dzieki!!!
Odpowiedz
Ktoś testował By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i tą listę od bongo i może coś powiedzieć o tych dwóch?
# Kodi rządzi #
Odpowiedz
Pytanie od osób które korzystają z listy teleelevid... Czy działa wam dobrze kanał Canal+ extra 1. Mi skacze obraz oraz jest sporo opóźnienie dźwięki. Tylko ten kabał, cała reszta z listy działa normalnie.

Wysłane z mojego 23078PND5G przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
(10-02-2026, 09:04 PM)tediszyszon napisał(a): Canal+ extra 1

Aktualnie West Ham United - Manchester United bez najmniejszych uwag, TiviMate Premium włączone "odtwarzanie tunelowane".
Odpowiedz
Czy mogę również dostać taką listę?
Odpowiedz
REKLAMA:

Prezentów nikt tu nie daje, ale warto przeczytać temat.
# Kodi rządzi #
Odpowiedz
Pomogę w sprawdzonej tv, kilku kolegów już korzysta z tegoż forum, mogli by się sami wypowiedzieć co do tv od Pawła.
Sam korzystam już długo i nie narzekam tylko jestem zadowolony.
Proszę priv jeśli ktoś zainteresowany
Odpowiedz
(08-02-2026, 03:56 PM)one9seven7 napisał(a):
Poproszę o namiary na PW.
Pozdrawiam.
Odpowiedz
Czy ma ktoś namiary na sprzedawców z polskimi i angielskimi kanałami?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości