Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MagCaster - Moja Apka
Witam chodzilo mi o to ze np. jak ogladam dany kanal i leci jakis program czy film to przydalby sie przycisk info i tam by byl opis danego programu, filmu, cos na wzor epg z dekoderow sat. Ale tak jak pisalem to taki szczegól ktorego mi brakuje ogolnie jest ok i spoko ze to rozwijasz.
Odpowiedz
REKLAMA:

(27-07-2026, 05:43 PM)isio napisał(a): Witam chodzilo mi o to ze np. jak ogladam dany kanal i leci jakis program czy film to przydalby sie przycisk info i tam by byl opis danego programu, filmu, cos na wzor epg z dekoderow sat. Ale tak jak pisalem to taki szczegól ktorego mi brakuje ogolnie jest ok i spoko ze to rozwijasz.

Dodalem to - w kolejnej wersji DPAD UP (strzalka w gore) bedzie to pokazywac. Przycisku info brak na wielu pilotach w nowych urzadzeniach wiec raczej nie chce go uzywac. Dzieki za sugestie Smile Funkcjonalnosc dodana.
Odpowiedz
(28-02-2026, 10:39 AM)cjk-dev napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować., gdzie wszystko jest dokładnie opisane i zweryfikowane. Dobra baza wiedzy to podstawa! Powodzenia w dalszych testach!

Fajnie, że projekt jest cały czas rozwijany i autor faktycznie reaguje na uwagi użytkowników. Widać, że sporo pracy zostało włożone w aplikację. Oby kolejne wersje były jeszcze bardziej dopracowane
Odpowiedz
(14-08-2026, 11:49 AM)reidkathleen napisał(a):
(28-02-2026, 10:39 AM)cjk-dev napisał(a): Apka w wersji 1.2.1 pozwala na podpiecie stalkerow i m3u. Aktualnie jest na playstore 1.2.0 ktore jeszcze nie obsluguje m3u ale w ciagu dnia, dwoch powinna byc nowa wersja z dodana opcja m3u i zewnetrznego epg. Apka jest na android TV i na telefony/tablety. Pisalem ja kompletnie od zera nie uzywajac niczego innego jako podstawy. Uzywam w 100% LibVLC nie uzywam exoplayera.
Prosze o konstruktywna krytyke i co moge w niej poprawic. Mam nadzieje ze nie naruszam regulaminu forum i dziekuje !

Fajnie, że projekt jest cały czas rozwijany i autor faktycznie reaguje na uwagi użytkowników. Widać, że sporo pracy zostało włożone w aplikację. Oby kolejne wersje były jeszcze bardziej dopracowane

Dziekuje ! W ostatniej wersji dodalem integracje z trakt.tv (VIP) oraz z tmdb. Daje to ratingi, translacje oraz faktyczne tytuly seriali.

Teraz pracuje nad integracja z opensubtitles - wystarczy dodac swoje konto opensubtitles i w trakcie ogladania filmu lub serialu mozna pobrac polskie napisy z samego playera Smile
Odpowiedz
3.8.1 wydane - pelna integracja z opensubtitles wiec na zywo mozna sobie dodac napisy.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości