Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie działa goldvod co zrobić
Aktualizowałeś kodi bez czyszczenia danych/profilu?
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

(12-02-2019, 08:44 PM)Tomek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. nic nie daje, ani ta wersja scriptu ani v6
Odpowiedz
Przez menedżera aplikacji usuń dane. Usuń kodi. Zainstaluj kodi.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Czyli tak jak myślałem.
A drugie pytanie - brać ze sklepu Play czy inne źródło
Odpowiedz
albo sklep play albo kodi.tv - innych źródeł nie używaj
Odpowiedz
(13-02-2019, 07:31 AM)mirsiek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.    [Obrazek: s010.gif]Wszystko znów będzie działać [Obrazek: a020.gif]
Odpowiedz
REKLAMA:

(13-02-2019, 11:29 AM)Łonogrzmot napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.    [Obrazek: s010.gif]Wszystko znów będzie działać [Obrazek: a020.gif]

W zasadzie masz rację. Jak mówią lepsze jest wrogiem dobrego 
Po reinstalacji 18 nadal nie działa Filman i Goldvod, jadyne co działa lepiej to EPG w m-Guide 8.0.1, ale tu również jest starsza wersja i na razie wrócę do 17.6
Sorki, że trochę rozwinąłem wątek, który dotyczy Goldvod.
Odpowiedz
Oficjalny komunikat ze strony By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Cytat:W związku z publikacja najnowszej wersji kodi 18 trwaja prace nad aktualizacją wtyczki. Do czasu publikacji prosimy użytkowników kodi o powrót do wersji 17.6 która jest kompatybilna z naszą aktualną wtyczką.
Odpowiedz
Wink 
Zaskoczyło ich to kodi 18   Big Grin
Odpowiedz
Czemu nie piszecie, iż po ostatniej automatycznej aktualizacji wtyczki GoldVodTV, do wersji 3.0.2, w Kodi 18, WSZYSTKO DZIAŁA wreszcie IDEALNIE [Obrazek: a025.gif]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości