Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fanfilm
Czyli wskazuje że jest 720p ale po wybraniu tego źródła okazuje się że jest to SD, czy też pomija źródła 720p (przeskakuje i przechodzi do kolejnego).
Jeśli to pierwsze, to nic się nie da zrobić. Źródła są najwidoczniej źle opisane na stronie. Fanfilm nie mam możliwości sprawdzenia rzeczywistej jakości filmu.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

To pierwsze. Czyli 3filmy.com opisało wszystkie źródła źle? Jakiś czas temu działało to normalnie. Na stronie 3filmy.com jest normalnie 480p i 720p i sie wszystko odtwarza
Odpowiedz
Przy wyborze jakości filmu wyskakuje okienko: "Zarejestruj się za darmo już teraz, aby oglądać filmy w jakości 720p."
Jak widać zmienili dostępność. Na chwilę obecna FanFilm nie obsługuje logowania dla tej wtyczki.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Faktycznie, to moze byc to. Szkoda, a taki fajny serwis.
Odpowiedz
Spokojnie. Możliwe że się pojawi aktualizacja Fanfilm. Developerzy z tego co wiem obserwują to forum.
Odpowiedz
Witam Wszystkich. Chciałem zapytać o działanie wtyczki w kodi 18.5 na dekoderze Zgemma H9S.
Kodi w wersji 18.5 działa na najnowszym sofcie OpenSPA i dzięki temu na enigmie2 działają wtyczki typu Netflix, HBO GO itd. ale przestały działać FanFilm, Exodus Redux. Zaraz po zainstalowaniu wyskakuje komunikat o błędzie wtyczki.
Odpowiedz
REKLAMA:

Zauważyłem dziś niepoprawne działanie wtyczki FanFilm, na niektórych wstawkach po uruchomieniu źródeł - zawiesza się i nie ładuje. Ktoś wie co się dzieje ?
Odpowiedz
@jp44 - Fanfilm nie ma żadnych wstawek, więc nikt nie wie co się dzieje. Opisz dokładnie w którym momencie się zawiesza. Czy po wyborze filmu/serialu czy po wybraniu już konkretnego źródła.
Poza tym - na kodi 17.6 którego używasz FanFilm ma prawo nie działać prawidłowo.
@marioxx24 - potrzebne logi. Bez tego ani rusz. Opdal kodi na nowo, spróbuj odpalić Fanfilm i po tym wrzuć logi na jakieś pastebin.
Odpowiedz
W tym logu nic nie ma. Jest jakby po uruchomieniu kodi. Miałeś dojść do momentu zwiechy i wtedy wysłać log.
Używasz kodi 17.6 - tu może być błąd. Nikt nie będzie szukał przyczyny na starej wersji, a tym bardziej nikt nie będzie wprowadzał ewentualnych poprawek.
Odpowiedz
Proszę :

ERROR: unmatched parentheses in String.Contains(ListItem.MPAA,Australia:R18
18:45:28.778 T:140654848077120   ERROR: unmatched parentheses in )
18:45:28.779 T:140654848077120   ERROR: unmatched parentheses in String.Contains(ListItem.MPAA,Australia:MA15
18:45:29.610 T:140653459662592   ERROR: GetDirectory - Error getting
18:45:58.339 T:140653845530368  NOTICE: metahandler: Initializing MetaHandlers version: 3.99.02
18:45:58.757 T:140653459662592   ERROR: DoWork - Direct texture file loading failed for resource://resource.images.studios.white/UKTV Yesterday.png
18:46:36.483 T:140654848077120   ERROR: GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.fanfilm/?action=seasons&imdb=tt2306299&tvdb=260449&tvshowtitle=Vikings&year=2013
18:46:36.484 T:140654848077120   ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.fanfilm/?action=seasons&imdb=tt2306299&tvdb=260449&tvshowtitle=Vikings&year=2013) failed
18:46:36.522 T:140653311497984   ERROR: DoWork - Direct texture file loading failed for resource://resource.images.studios.white/UKTV Yesterday.png
18:46:50.829 T:140654848077120   ERROR: Control 1000 in window 13004 has been asked to focus, but it can't

Wiadomo co się dzieje ? Działam na wersji 17.6 dlatego, że korzystam ze sprzętu od Zotaca mini-pc w dalszych wersjach Libreelec są problemy z działaniem pilota .

Sprawdź czy u Ciebie jest podobnie na Wikingach ? Być może w najnowszym Kodi jest identycznie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości