Liczba postów: 4,715
Liczba wątków: 42
Reputacja:
773
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
18-01-2020, 02:04 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-01-2020, 05:57 AM przez Tomek.)
Czyli wskazuje że jest 720p ale po wybraniu tego źródła okazuje się że jest to SD, czy też pomija źródła 720p (przeskakuje i przechodzi do kolejnego).
Jeśli to pierwsze, to nic się nie da zrobić. Źródła są najwidoczniej źle opisane na stronie. Fanfilm nie mam możliwości sprawdzenia rzeczywistej jakości filmu.
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 18.3
System operacyjny:
- Windows
- Android
- Android TV
Urządzenie: Mi box
To pierwsze. Czyli 3filmy.com opisało wszystkie źródła źle? Jakiś czas temu działało to normalnie. Na stronie 3filmy.com jest normalnie 480p i 720p i sie wszystko odtwarza
Reputacja:
773
System operacyjny:
Przy wyborze jakości filmu wyskakuje okienko: "Zarejestruj się za darmo już teraz, aby oglądać filmy w jakości 720p."
Jak widać zmienili dostępność. Na chwilę obecna FanFilm nie obsługuje logowania dla tej wtyczki.
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 18.3
System operacyjny:
- Windows
- Android
- Android TV
Urządzenie: Mi box
Faktycznie, to moze byc to. Szkoda, a taki fajny serwis.
Reputacja:
773
System operacyjny:
Spokojnie. Możliwe że się pojawi aktualizacja Fanfilm. Developerzy z tego co wiem obserwują to forum.
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 18.5
System operacyjny:
Urządzenie: Zgemma H9S
Witam Wszystkich. Chciałem zapytać o działanie wtyczki w kodi 18.5 na dekoderze Zgemma H9S.
Kodi w wersji 18.5 działa na najnowszym sofcie OpenSPA i dzięki temu na enigmie2 działają wtyczki typu Netflix, HBO GO itd. ale przestały działać FanFilm, Exodus Redux. Zaraz po zainstalowaniu wyskakuje komunikat o błędzie wtyczki.
Liczba postów: 76
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
System operacyjny:
Urządzenie: Sony A8 OLED
Zauważyłem dziś niepoprawne działanie wtyczki FanFilm, na niektórych wstawkach po uruchomieniu źródeł - zawiesza się i nie ładuje. Ktoś wie co się dzieje ?
Reputacja:
773
System operacyjny:
W tym logu nic nie ma. Jest jakby po uruchomieniu kodi. Miałeś dojść do momentu zwiechy i wtedy wysłać log.
Używasz kodi 17.6 - tu może być błąd. Nikt nie będzie szukał przyczyny na starej wersji, a tym bardziej nikt nie będzie wprowadzał ewentualnych poprawek.