Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fanfilm
Czy tylko u mnie nie dziala film Bad Boy 2020 z linku cdatv?
Odpowiedz
REKLAMA:

Masz na myśli film Vegi, który jest w kinach od 21 lutego? No nie tylko tobie bo skąd on ma się pojawić w internecie...
Jeśli chcesz nas wspomóc jakąś kwotą możesz to zrobić przez poniższy banner!

[Obrazek: a015.gif]

Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(26-03-2020, 01:47 PM)mjw napisał(a): Masz na myśli film Vegi, który jest w kinach od 21 lutego? No nie tylko tobie bo skąd on ma się pojawić w internecie...

Tak o ten chodzi. Na fanfilm znalazlo jeden wynik ... ale link nie dziala i to wlasnie z cda
Odpowiedz
(26-03-2020, 01:32 PM)dwksc1906 napisał(a): nie dziala film Bad Boy 2020 z linku cdatv?

Przecież to jedno źródło, w biednym SD jest puste, don't panic [Obrazek: k006.gif]
Odpowiedz
To z cda czy z cda-tv? Bo na cda-tv (na stronie) w ogóle tego filmu nie znajduje...
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(26-03-2020, 01:56 PM)Tomek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

A to arcydzieło...
Źródło w waaw. Resolver tego nie obsługuje.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
A cos obsługuje?
I tak przy okazji co to jest ten resolver?
Nie znam sie kompletnie i nawet nie wiem jak go zaatualizowac.
Odpowiedz
Resolver tłumaczy linki zawarte na stronach do postaci zrozumiałej dla kodi. Na chwilę obecną nie ma sprawnego obsługującego host waaw.
Wtyczka od mbebe do cda-tv też korzysta z resolvera, więc też nie będzie działać.

Podziękowali: dwksc1906
Odpowiedz
(26-03-2020, 03:10 PM)Tomek napisał(a): Resolver tłumaczy linki zawarte na stronach do postaci zrozumiałej dla kodi. Na chwilę obecną nie ma sprawnego obsługującego host waaw.
Wtyczka od mbebe do cda-tv też korzysta z resolvera, więc też nie będzie działać.

a jak ma się sprawa z filmwebbooster vshare ? tutaj rownież nie znajduje mi źródła. Potrzebuje jakies premium ? np real debrid ?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości