Często mi ostatnio wywala te błędy. Teraz widzę, żę błąd kolejny raz powtórzył się w Seriale - puste wyniki wyszukiwania, puste katalogi. W Filmach wszystko działa.
|
Fanfilm
|
|
REKLAMA:
30-03-2020, 04:20 AM
W takim razie bez logów się nie obejdzie. Wtyczka działa normalnie. Zarówno trakt jak i tmdb/TVDb działają poprawnie. Coś musi ci blokować połączenia z tymi serwisami.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Patrząc tu:
To znalazł 41 seriali w dziale trend Spróbuj wyczyścić cache zarówno w Fanfilm, jak też w samym kodi. Jesteś drugą osoba która zgłasza ten błąd, niestety - nie potrafię go powtórzyć. Spróbuj przeinstalować kodi, zmienić skórkę.. Nie zmieniałeś kluczy do TVDB w ustawieniach?
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
31-03-2020, 11:32 AM
Kolega ma też problem z połączeniem WiFi w innym temacie, może to ma coś wspólnego.
![]() Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. REKLAMA:
(31-03-2020, 10:38 AM)Tomek napisał(a): Patrząc tu: @Tomek, widziałem właśnie, że już ktoś miał podobnym problem w tym wątku. Usunięcie cache z Kodi - Jaka wtyczka jest rekomendowana? Mogę zrobić to ręcznie? Klucz do TVDB - Używam domyślnego klucza, nic nie zmianiałem.
04-04-2020, 08:48 PM
Podpowiedzcie jak tą wtyczkę skonfigurować do działa z real-debrid, bo nie mogę tego ogarnąć.
04-04-2020, 09:56 PM
(04-04-2020, 08:48 PM)LocaR napisał(a): Podpowiedzcie jak tą wtyczkę skonfigurować do działa z real-debrid Aktywne konto na Real-Debrid ma? Wyszukiwarka na forum, mu się "zacięła"? mjw napisał(a):W przypadku FF wchodzisz w ustawienia -> konta -> ustawienia resolveurl -> universal resolvers -> real-debrid authorize my account.
05-04-2020, 04:30 AM
(01-04-2020, 05:57 PM)Shyr napisał(a):Ja korzystam z kcleaner.(31-03-2020, 10:38 AM)Tomek napisał(a): Patrząc tu: Co do reszty. Masz coś nie tak ze swoją instalacją. Fanfilm naprawdę działa całkiem dobrze jak na obecną sytuację (znikające strony z źródłami, martwe linki). Spróbuj może na nowo postawić kodi, bez przywracania kopii zapasowej.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[Obrazek: a015.gif]](https://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/a015.gif)