Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fanfilm
Jak pobierać filmy ze źródeł? Mam w ustawieniach odhaczone nagrywanie i wybrany folder, a jak rozwijam listę na filmie to mam jedynie odtwarzanie, informacje itp ale nie ma opcji pobierz.
Odpowiedz
REKLAMA:

Musisz mieć ustawione zarówno dla seriali jak i dla filmów ustawione oraz prawa zapisu do tych folderów.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Dlaczego pytam? Bo jeśli mam coś obejrzeć z tb7 i przykładowo filmu nie dokończę to mogę sobie go włączyć jeszcze raz jak będzie pobrany i pakiet zużyje raz na pobranie a jak odtworzę po prostu drugi raz to pakiet będzie ponownie pobrany jako użyty. Dobrze rozumuje to? Dobra droga?
Odpowiedz
w fanfilm nie zawsze,
jeżeli używasz dodatku tb7 lub xt7 to masz go przez naście godzin dni w twoim profilu
natomiast fanfilm nie zawsze to samo źródło (dokładnie to samo) znajdzie a ty nie koniecznie muszisz pamiętać jakie dane były w adresie
stąd też transfer może być pobierany za każdym razem a raczej tak będzie.........
Odpowiedz
(29-03-2020, 04:53 PM)rebrov napisał(a): czym macie problem z oglądaniem zwiastunów na FanFilm ? U mnie nie działa.
YouTube skonfigurowany mam poprawnie i działa dobrze

Widziałem że w ostatniej wersji jest naprawione i działa.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Mam problem z wtyczką FAnfilm. Od jakiegoś czasu widzę, że wtyczka wyszukuje malo zródeł. Mam wrażenie jakby pomijała niektóre polskie i zagraniczne żródła. Np serial Dom z papieru - nowy sezon. Fanfilm nie wyszukuje żadnego źródła dla nowych odcinków, które to można bez problemu obejrzeć na CDA czy Alltube. Z tego co wiem to fanfilm korzysta z tych żródeł też. Macie jakiś pomysł dlaczego tak jest?
Odpowiedz
REKLAMA:

Bo nie ma nowych odcinków tego serialu. Są tylko 2 sezony. Netflix zrobił sobie sztuczny podział:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Tłumaczone po kilka razy z tym serialem.
Co do reszty. Wiele linków padło w ostatnim czasie, wiele serwisów też padło. Do tego np. CDA codziennie zmienia stronę przez co wyszukiwanie czy odtwarzanie jest utrudnione. Do tego dodaj obciążenie serwisów/serwerów spowodowane zwiększonym ruchem z powodu kwarantanny i masz wynik.
Odpowiedz
Cześć wszystkim.

Napisałem o moim problemie na wykopie, ale zostałem skierowany tutaj Smile

Mam problem z FanFilm na moim Mini M8S II 2/16GB (S905X). Czy zauważył może ktoś żeby mu wtyczka FanFilm w ostatnim czasie trochę zwolniła? Chodzi o to, że np. jak znajdę jakiś film i kliknę w niego, żeby wyszukało źródła, to zanim zacznie szukać tych źródeł, to przez jakieś 15-20 sekund nic się nie dzieje. Po tym czasie zaczyna szukać źródeł

Jak już znajdzie źródła, to film się odpala i wszystko jest OK. Po prostu wcześniej FanFilm działał jakoś zauważalnie żwawiej i nie wiem z czym to może być związane. Dodatki jeśli dobrze widzę poinstalowane najnowsze.

W linku poniżej przesyłam logi:

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Z góry dziękuję za wszelkie rady.
Odpowiedz
Problem został zlokalizowany, w następnej wersji FF i resolvera zostanie poprawiony. Sam go miałem przez ostatnie dni i dość długo zajęło zlokalizowanie. A potem jeszcze próby skontaktowania się z developerami... Ale będzie dobrze.
Odpowiedz
Czasami chce obejrzeć jakieś dokumenty które są wrzucane na Ekino ale Fanfilm ich nie wyszukuje, czemu ? Inne gatunki filmów z tego co wiem z ekino są normalnie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości