Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fanfilm
Dziękuję Tomku za radę. Zrobiłem jak pisałeś. Pokazywało mi, że mam aktualna wersję ResolveURL, ale zaktualizowałem. Tyler Rake: Ocalenie znajduje kilkanaście źródeł z cda. Żadnego nie uruchamia.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
REKLAMA:

Znajduje mi kilka z CDA i każde bez problemu odtwarza. Jaką masz wersję resolvera. 6.4.121?
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Tak. Dokładnie tą.

Odpowiedz
No to u mnie na 3 maszynach działa.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
No to chyba czas na reinstal. Czy w ResolveURL wyłączać cache czy zostawić włączony? Jakieś sugestie?

Odpowiedz
U mnie natomiast nie znajduje źródeł cda do serialu uwięzione sezon 2, a na stronie cda sa normalnie odcinki
Odpowiedz
REKLAMA:

Są, ale źle opisane. Nie zgodnie z nomenklaturą TVDb.

Co do cache ja mam zawsze wyłączony
Odpowiedz
Ja mam problem z innej beczki, dziś kupiłem konto w tb7, w ustawieniach dodałem żeby szukał z tb7, ale nic nie znajduje, natomiast we wtyczce tb7player wyszukuje te filmy ? Jak ustawić fanfilm żeby działa z tb7
Odpowiedz
Oczywiście dane do konta tb7 w Fanfilm wpisałeś? Fanfilm aktualny? 2020.04.29.0?
Znajduje bez problemu - film auta 3:

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Tak fanfilm aktualna wersja, dane także wpisane w opcjach fanfilmu odnośnie kont. Nie wiem co jest nie tak w takim razie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości