Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Play Now TV Box 2 - dylemat dotyczący użytkowania
Witam,

A czy ktoś wie czy na tym ustrojstwie da się zrobić skróty z Activity Launchera? Chodzi mi np. o EPG z appki HDTV, które następnie mógłbym przypisać Button Mapperem do pilota. Ale AL uporczywie nie pozwala utworzyć skrótu do żadnej aktywności wyświetlając monit z informacją, że Przypinanie skrótów jest nieobsługiwane (Pinned Shotcuts not supported).

Update:

Już sobie poradziłem. Wygenerowałem sobie nowe APK do każdej aktywności, której chciałem.

Na: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. można sobie generować wszystko z łapy. Wystarczy odpowiednie polecenie Intent - np:
intent:#Intent;launchFlags=0x10000000;component=com.android.dtv/com.sdmc.dtv.epg.EPGActivity;end
dla podglądu EPG. App Package to: com.android.dtv.
Odpowiedz
REKLAMA:

Witam,

Czy ktoś wie jak podczas korzystania z aplikacji HDTV zmienić ścieżkę dźwiękową. Zauważyłem, że na kanałach TVN lub TVN 7 niektóre filmy są bez polskiego lektora. Może trzeba wygenerować APK podobnie jak do EPG?
Odpowiedz
(14-01-2022, 06:29 PM)janitek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

P.S. Oczywiście przy instalacji pojawi się monit z informacją, że zablokowano przez Play Protect, ale instaluj bez obaw.

Podziękowali: janitek
Odpowiedz
(14-01-2022, 07:07 PM)Mangas napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

P.S. Oczywiście przy instalacji pojawi się monit z informacją, że zablokowano przez Play Protect, ale instaluj bez obaw.
Dziękuję serdecznie  Smile
Odpowiedz
Masz może aplikacje hdtv chciałem ją zainstalować na przystawce c+
Odpowiedz
Masz tutaj: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

(15-01-2022, 07:37 PM)janitek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Niestety nie da się tego zainstalować
Odpowiedz
(17-01-2022, 10:26 AM)daro33 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Niestety nie da się tego zainstalowaćNawet gdyby się udało, prawdopodobnie nie działałaby. Działa z tego co wiem tylko na boxie od PLAY. Spróbuj dostosować sobie Live Channels.
Odpowiedz
(17-01-2022, 11:13 AM)Mangas napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Niestety nie da się tego zainstalowaćNawet gdyby się udało, prawdopodobnie nie działałaby. Działa z tego co wiem tylko na boxie od PLAY. Spróbuj dostosować sobie Live Channels.Na boxie od play tez próbowałem instalować, ten się nie instaluje. Ten Live Chanel jest strasznie kiepski.
Odpowiedz
(17-01-2022, 01:13 PM)daro33 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Niestety nie da się tego zainstalowaćNawet gdyby się udało, prawdopodobnie nie działałaby. Działa z tego co wiem tylko na boxie od PLAY. Spróbuj dostosować sobie Live Channels.Na boxie od play tez próbowałem instalować, ten się nie instaluje. Ten Live Chanel jest strasznie kiepski.Po co chciałeś ją instalować na Playu skoro ona oryginalnie jest zainstalowana? Zainstaluj wolf launcher i będziesz miał do niej dostęp z pulpitu.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości