Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie
W filmie są podane dwa linki cutt.ly
Ten od Wolfa działa i pobiera lecz ten od launcher manager nie

Wysłane z mojego SM-A516B przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
REKLAMA:

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Napisałem Ci wyraźnie, abyś wykorzystał linki z OPISU filmiku na YT. Nie te co są podane w filmie, a te co są podane pod nim.
Skopiowałem Ci je tutaj:
Wolf Launcher: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Launcher Manager: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Zastanów się też czy na pewno chcesz to robić.
Przypomnę.
WSZYSTKIE OPERACJE NA SWOIM SPRZĘCIE WYKONUJESZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ.
Odpowiedz
Mam świadomość tego że coś może pójść nie tak.Przepraszam za moje zakręcenie i nie doczytanie ze zrozumieniem wcześniejszej wiadomości

Wysłane z mojego SM-A516B przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Podane linki, KIS wykrywa jako zawirusowane i nie mogę ich pobrać.
Odpowiedz
Witam. Pytanie do tych którzy mają na Wolf launcher na canal+ box 4k zainstalowane widgety chronusa. Jak zmienić dostawcę pogody? Widzę na początkowych sceeenach że ktoś ma Yahoo a u mnie cały czas dostawca domyślny. Widzę listę do wybrania ale nie mogę przejść na innego dostawcę. Wykupiłem wersje pro ale nie pomogło.
Odpowiedz
Yahoo już nie ma na liście obsługiwanych.

Jest kilka innych, ale te co sprawdziłem, to wymagały "klucza API", czyli podejrzewam, że trzeba sobie u nich konto założyć i potem ten klucz konfiguracyjny do Chronusa wpisać.

I jeszcze jedno... Chronus niby się instaluje na AndroidTV, ale przystosowany jest średnio do obsługi tym prostym pilotem. Na etapie konfiguracji bardzo przydaje się myszka z Bluetooth.
Odpowiedz
REKLAMA:

Klikaj strzałką na dół i naciśnij ok - niestety to próbowanie na ślepo - ja mam Norweski instytut Wink do reszty i tak chyba będziesz potrzebował API jeśli się nie mylę.
Odpowiedz
Dzięki za odpowiedź. Polecicie jakiś inny widget do pogody?
Odpowiedz
Weather & Clock Widget for Android

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.&hl=en_US&gl=US

Moim zdaniem ten działa bardzo dobrze ... ale trzeba sobie poszukać APK, bo nie ma go w sklepie dla AndroidTV. Konfigurację da się zrobić pilotem, ale myszka by się przydała Smile
Odpowiedz
A jak drugi rząd widżetów zrobić?
Jakieś skróty do funkcji ?

I jakie sa najlepsze apki i gry gdyz dopierooo zaczynam ?
Jaka jest najszybasz najlepsza i wogle apka do IPTV??
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości