Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
strims.top / transmisje
Cześć, jest jakaś wtyczka obsługująca strims.top albo cos podobnego?
Może też być jakiś fork przechwytujący tansmisje 

Sprawdzałem sportową od mbebe niestety nie działa tam praktycznie nic Smile

Pozdrawiam
Odpowiedz
REKLAMA:

Sportowa nie jest już aktualizowana. Zastąpiła ją wtyczka sportliveevents, ale aktualnej wersji nie znajdziesz obecnie w repo tylko w sekcji Issues.
Odpowiedz
(10-08-2022, 03:34 PM)mtr81 napisał(a): Sportowa nie jest już aktualizowana. Zastąpiła ją wtyczka sportliveevents, ale aktualnej wersji nie znajdziesz obecnie w repo tylko w sekcji Issues.

znalazłem w wersji 1.1 sprawdzę jutro ale pewnie nie zaskoczy skoro jest w sekcji Issues
Odpowiedz
Poszukaj Sport HD. Działa.

Podziękowali: lebsky
Odpowiedz
(12-08-2022, 05:11 PM)davemanc napisał(a): Poszukaj Sport HD. Działa.

Mam i korzystam, działa świetnie. 
Jedyny minus to obcojęzyczne transmisje dlatego pomyślałem o strumyku ale nie można mieć wszystkiego Smile
Odpowiedz
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

Do niedawna działała DarmowaTV (Polstream i Strumyk), ale od kilku dni coś się zacięło.
Transmisje (głównie zagraniczne) można też znaleźć Sport LIVE (od mbebe).
Ja szukam pod kątem żużlowej ekstraligi, ale czasem to dość trudne.
A propos, wiecie może, czy idzie się gdzieś doszukać retransmisji?
Odpowiedz
Co do żużlu nie mam pojęcia totalnie poza moim zasięgiem jedynie wypatrzyłem:

W każdym ligowym tygodniu kibice mogą oglądać na żywo 2 z 4 meczów Ekstraligi na antenie CANAL+ Sport 5, a wszystkie spotkania kolejki za pośrednictwem usługi CANAL+ online.

Więc może iptv jakieś teleelevidenie albo współdzielone konto premium do canal+.

Co do powtórek i innych dyscyplin sprawdzałem:

-Mad Titan Sports
-The Crew
-Rising Tides
-The Loop
-The Loop

Żadna z nich się nie sprawdziła wyglądają na zaniedbane i skierowane bardziej na amerykańskiego odbiorcę.
Także trzeba mieć na uwadze że raczej ciężko o dostęp do żużlu I czy II ligi piłki nożnej, nawet nie wszystko jest na strumyku bo stream tylko w aplikacji, bez transmisji tv.

// co do motosportu może jeszcze torque lite ale nie sprawdzałem.
Odpowiedz
(22-08-2022, 06:26 PM)lebsky napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować., za którą bardzo dziękuję) Smile
Kiedyś na Sportowa.tv były bezpośrednie przekierowania do Elevensports 1, czy innych kanałów sportowych ale teraz znowu jest poblokowane.
Jeśli ktoś z Was jest zainteresowany streamami poprzez kompa, to można też korzystać z soccer-live.com.pl (wybiera się daną dyscyplinę i pojawiają się linki do streamów - szkoda, że nie działa na kodi).
Odpowiedz
Jako że dłubałem kiedyś przy wtyczce mbebe sportowa.tv, w której był strumyk (obecnie strims.top) parę słów w tym temacie. Stronka jest fajna, natomiast przełożenie jej na wtyczkę Kodi już takie fajne nie jest. Wpływają na to częste zmiany w źródłach (potrzeba ciągłego poprawiania resolverów wyciągających linki) oraz kod samej strony (m.in. wysoki stopień niepowtarzalności poszczególnych sekcji www). Niestety nie pomagają też sami użytkownicy wtyczki, z których większość czeka na gotowy produkt i jeśli coś nie działa przechodzą nad tym do porządku dziennego nawet o tym nie informując, domniemując chyba, że twórca wtyczki codziennie z niej korzysta i na bieżąco uwzględnia zmiany. Wszystkie te okoliczności sprawiają, że wtyczka nie ma szans dłuższy czas podziałać.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości