Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EPG dla Crystal IPTV
(12-03-2023, 03:59 PM)sky02 napisał(a): Usunąć z nazwy w liście.m3u "|PL| " Notepad++. Poszukaj było wiele razy na tym forum.
Ja pierdziele masz wszystko wyżej opisane.
o tym to ja wiem tylko że pl mam w 3 kolumnach ...z przodu mam małe litery.... pl... i dwie kolumny przy końcu linku duże litery w ....PL..i które mam usunąć...dziękuje za odpowiedz
Odpowiedz
REKLAMA:

Wysili przykład kanału. Pewnie trzeba będzie przeprowadzić operację w 2, 3 podejściach. Uwierz mi to nie problem Wink
Odpowiedz
(12-03-2023, 05:32 PM)sky02 napisał(a): Wysili przykład  kanału. Pewnie trzeba będzie przeprowadzić operację w 2, 3 podejściach. Uwierz mi to nie problem Wink
może być tak?....
Odpowiedz
Nie bo gówno widzę. Usuń to bo ktoś podepnie się pod Twoją listę. Wyślij na pw do mnie jak nie dajesz radę usunąć danych wrażliwych.
Plik txt w kod.
Odpowiedz
(12-03-2023, 05:46 PM)sky02 napisał(a): Nie bo gówno widzę. Usuń to bo ktoś podepnie się pod Twoją listę. Wyślij na pw do mnie jak nie dajesz radę usunąć danych wrażliwych.
Plik txt w kod.
ok . ale co mam ci konkretnie wysłac
Odpowiedz
No szybka reakcja Smile Jak nie wiesz jak usunąć swoje dane to podeślij mi swoją listę ja ją ogarnę. Albo usunę dane i zrobimy tu z niej przykład dla potomnych.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i link na pw
Odpowiedz
REKLAMA:

(12-03-2023, 05:59 PM)sky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i link na pw
tamto usunięte ....ale tobie co i jak wysłac

(12-03-2023, 06:06 PM)andreass2 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i link na pw
tamto usunięte ....ale tobie co i jak wysłacwysłałem na pw...dzięki
Odpowiedz
Ty czytasz? Wink Wyślij mi swoją listę.m3u na pw. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. to strona przez którą możesz mi wysłać swój plik podając tylko link.
Odpowiedz
(12-03-2023, 06:18 PM)sky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. to strona przez którą możesz mi wysłać swój plik podając tylko link.
czy tak?
Odpowiedz
(12-03-2023, 06:22 PM)andreass2 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. to strona przez którą możesz mi wysłać swój plik podając tylko link.
czy tak?Dziękuje Bardzo ....działa świetnie

(13-03-2023, 10:17 AM)andreass2 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. to strona przez którą możesz mi wysłać swój plik podając tylko link.
czy tak?Dziękuje Bardzo ....działa świetniejeszcze jak usunąć ten linkl co wysłałem
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości