(07-06-2023, 08:13 PM)Matheusz napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Jak ktoś chętny niech poluje, bo loombardy robią wyceny w oparciu o allegro i póki co jest niski pułapJak zacznie kolega z Tomaszowa Mazowieckiego wszystko sciągać na resell to cena pójdzie do góry
Z drugiej strony nowy model to większa szansa na to, że play coś uwali przyszłymi aktualizacjami: np. brak możliwości instalacji apk spoza google play.
|
idzie nowe
|
|
REKLAMA:
08-06-2023, 07:05 AM
HDR mam w trybie adaptacyjnym. Tv wyświetla obraz w sdr. Nie ma opcji wyłącz. W menadżerze aktywności nie ma zakładki HDR
21-06-2023, 01:38 PM
Jeśli ktoś nie robił aktualizacji oprogramowania boxa od Vectry dv8988 a zależy mu na obsłudze Dolby Vision to niech tego nie robi bo usunęli obsługę Dolby Vision z nowym oprogramowaniem...
22-06-2023, 02:06 PM
w DV8519 tez byl ostatnio update firmware ale widze, ze dalej jest opcja wyboru HDR/Dolby Vision
Witam jakiego Wolfa zainstalować można do tego nowego boxa z play .Ten z wersji v2 będzie pasował
Ok działa wersja WLPlay 1.0.7 ale LM wersja playboxtv2 nie instaluje się wyskakuje komunikat że plik uszkodzony ale i bez tego może być
12-07-2023, 05:12 PM
REKLAMA:
Niestety nic to nie dało
![]() taki komunikat podczas instalacji LM_PLAY_TVBOX z pierwszej strony. Ogólnie tak jak pisałem nawet jak wyłączę z prądu to potem się uruchamia na wolfie oczywiście pisze o tym okrągłym boxie z play
15-07-2023, 06:28 AM
15-07-2023, 09:07 AM
Tak też pomyślałem że jest niepotrzebny .Przetestowałem trochę dvbt-2 naziemną jest ok ale na tej ich apce co jest zainstalowana do naziemnej tv niestety napisy są włączony automatycznie i nie można ich wyłączyć chyba że ja ich nie umiem wyłączyć no i niestety ale mux8 też nie wyszukuje kanałów mi. Jak zainstaluje apke live chanel to napisów wtedy nie ma ale pokazuje się komunikat że 31 lipca aplikacja zostanie wycofana
Przetestuj Mochi Live TV
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Podziękowali: EMR9, Czarny75 |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Jak zacznie kolega z Tomaszowa Mazowieckiego wszystko sciągać na resell to cena pójdzie do góry 
![[Obrazek: IXZKnMNl.jpg]](https://i.imgur.com/IXZKnMNl.jpg)