Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
idzie nowe
Idzie w nim jakoś wgrać inny soft z android tv ?
Odpowiedz
REKLAMA:

(22-07-2023, 01:19 PM)miensn napisał(a): Idzie w nim jakoś wgrać inny soft z android tv ?
probowalem :/ bez skutku uwalony bootloader albo recovery .... brak mozliwosci unlock :/
Odpowiedz
Który waszym zdaniem jest najbardziej rozbudowany, stabilny i rozwojowy? Smart TV 4K Box DV8988 czy Play NOW Box V2 lub V3
Bo zamierzam coś kupić i nie wiem bo wybrać?
Odpowiedz
(15-08-2023, 03:01 PM)St@ry napisał(a): Który waszym zdaniem jest najbardziej rozbudowany, stabilny i rozwojowy? Smart TV 4K Box DV8988 czy Play NOW Box V2 lub V3
Bo zamierzam coś kupić i nie wiem bo wybrać?
Zdecydowanie wybrałbym DV8988. Na plus szybkość działania (Amlogic S805X4), stabilność, doskonała współpraca z Kodi, Wi-Fi 6, dobrze zasilanie złącza USB (Play NOW Box V4 np. nie zasili zew. dysku powyżej 1TB). Po zainstalowaniu Launcher Managera i Wolf Managera pozbywamy się interfejsu Vectry lub fabrycznego i mamy bardzo sprawną maszynkę.

Podziękowali: St@ry
Odpowiedz
nowe Vero-V nadchodzi, bedzie to dzialalo na 905X4 i OIDP androidzie jako OS. Wsparcie dla wszystkich formatow audio, wszystkich formatu obrazu wlaczniez 3D i takim wynalazkiem jak HDRTechnicolor.
Odpowiedz
(15-08-2023, 05:10 PM)salata napisał(a): nowe Vero-V nadchodzi, bedzie to dzialalo na 905X4 i OIDP androidzie jako OS. Wsparcie dla wszystkich formatow audio, wszystkich formatu obrazu wlaczniez 3D i takim wynalazkiem jak HDRTechnicolor.
chyba na debianie... ja tam żadnego androida nie widzę w opisach.
Nowość będzie taka że będzie to pierwsze urządzenie z linuxem i certyfikacją googla widevine L1
wiadomo też że ze względów licencyjnych nie ma się co spodziewać Dolby Vision.
No i nie wiadomym pozostaje cena i data premiery...
1
Odpowiedz
REKLAMA:

(15-08-2023, 03:52 PM)Kirek50 napisał(a): Zdecydowanie wybrałbym DV8988. Na plus szybkość działania (Amlogic S805X4), stabilność, doskonała współpraca z Kodi, Wi-Fi 6, dobrze zasilanie złącza USB (Play NOW Box V4 np. nie zasili zew. dysku powyżej 1TB). Po zainstalowaniu Launcher Managera i Wolf Managera pozbywamy się interfejsu Vectry lub fabrycznego i mamy bardzo sprawną maszynkę.

Dzięki, dzisiaj dojechał :-)
Odpowiedz
Mam DV8988 i nie mogę zainstalować na nim ani Launcher Managera ani Wolfa jakieś sugestie ?

Wysłane z mojego RMX3741 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Włączyłeś "debugowanie usb" ?
Nie widzi pamięci?
Nie widzi plików?
Pokazuje jakiś błąd?
Odpowiedz
Pamięć widzi , debugowanie łączone. Komunikat "podczas analizowania pakietu wystapil problem"

Wysłane z mojego RMX3741 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości