Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie
Mam pytanie czy wszystkie kanały wam działają na teleelevidenie bo jest napisane na ich stronie ze jest ich 374 ale u mnie na tivamate premium około 20 brak a jak piszę do nich to odpowieda że wszystko jest ok że działa podobnie z meczami czy innymi wydarzeniami sportowymi czy też macie taki problem za odpowiedź dziękuję Czy ktoś może pomóc.Ktoś pomoże
Odpowiedz
REKLAMA:

Dobry wieczór, pomoże ktoś jak zrobić aby można było pobierać archiwalne filmy z Teleelevidenie za pomocą simpleTV bo mi za każdym razem jak coś jest dłuższe niż 60 minut to przerywa sciaganie na 60 minucie ?
Odpowiedz
Cześć.Czego użyć do oglądania Teleelevidenie na Samsung Smart TV ?
Odpowiedz
(15-10-2023, 11:36 AM)laxton99xyz napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. instalacja z pendrive
Odpowiedz
Dziś zarejestrowałem konto na tele niestety żadna zakładka po za zakładką mój profil i bezpieczeństwo nie jest aktywna. Na dole obok mojego emaila w zakładce mój profil jest send verification. Klikam w to czy na emaila dostanę jakiś kod do potwierdzenia bo klikam i nic na emaila na gmailu nie dostaję nic od kilku godzin. Co dalej robić.
Odpowiedz
(18-11-2023, 08:00 PM)lukaszpwa napisał(a): Dziś zarejestrowałem konto na tele niestety żadna zakładka po za zakładką mój profil i bezpieczeństwo nie jest aktywna. Na dole obok mojego emaila w zakładce mój profil jest send verification. Klikam w to czy na emaila dostanę jakiś kod do potwierdzenia bo klikam i nic na emaila na gmailu nie dostaję nic od kilku godzin. Co dalej robić.
No to nic ciekawego nie zrobiłeś, najpierw musisz aktywować konto aby mieć aktywne pozostałe zakładki. Na email który podałeś podczas rejki powinien przyjść link aby aktywować konto. Następnie musisz doładować konto minimum 9e później kupujesz siebie listę i sobie oglądasz, a i najważniejsze w między czasie zaczynasz narzekać na tego zjeba ruska i zastanawiasz się czemu założyłeś tam konto
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Mam ju wykupioną listę programów i pojawiło się mnóstwo kombinacji list do pobrania wybrać tą M3U Simple (non-plus m3u/m3u8 z  non aple devices czy tą z mpg ts a może coś innego a potem na pendriwa wgrać i wczytać robię pierwszy raz w televidenie więc proszę o wyrozumiałość.
Odpowiedz
(19-11-2023, 03:53 PM)lukaszpwa napisał(a): Mam ju wykupioną listę programów i pojawiło się mnóstwo kombinacji list do pobrania wybrać tą M3U Simple (non-plus m3u/m3u8 z  non aple devices czy tą z mpg ts a może coś innego a potem na pendriwa wgrać i wczytać robię pierwszy raz w televidenie więc proszę o wyrozumiałość.
Użyj listy pierwszej lepszej z autodetect, a jakiej aplikacji używasz do odtwarzania?
Odpowiedz
Aplikacja tvmate wybrałem drugą perfect player z non aple devices z tego zrzutu załączonego drugą oozycję kiknąłem stzałkę zieloną pobrał się plik wgrałem na pendriwa wczytałem w tv mate i niby kanały są epg to z ovh wgrałem cofanie i przewijanie programów działa. Czy dobrze czy coś inaczej zrobić ?
Odpowiedz
(19-11-2023, 04:41 PM)lukaszpwa napisał(a): Aplikacja tvmate wybrałem drugą perfect player z non aple devices z tego zrzutu załączonego drugą oozycję kiknąłem stzałkę zieloną pobrał się plik wgrałem na pendriwa wczytałem w tv mate i niby kanały są epg to z ovh wgrałem cofanie i przewijanie programów działa. Czy dobrze czy coś inaczej zrobić ? 
w sumie robisz dobrze, ale zle robisz ze podales swoj klucz do listy i pewnie sie teraz dziwisz dlaczego juz nie dziala a przeciesz nie dawno kupiles
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości