Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brak Epg
Brak EPG na kanałach zagranicznych, oraz brak przewodnika na kolejne dni tygodnia...prośba o sprawdzenie @sky02
Odpowiedz
REKLAMA:

No niestety @sky02 nie wskoczyło dziś epg
Odpowiedz
Wiem, już nad tym pracuje. Strasznie się wszystko posypało. Za około 2,5 godziny powinna być poprawka. Ale nie obiecuje że będzie ok. Trzymajcie kciuki  Wink
Odpowiedz
Nie ma nowego epg - na jutro już nie ma. Naprawcie to. Musi do jutra być bo już nie będzie programu na jutro! Chyba spicie czy co? Od ilu dni nie działa? Te co jest to chyba sprzed 5 dni. Tak nie może być, poprawcie to w końcu!
1
Odpowiedz
Już leży na serwerze, prawidłowe poprawione. Proszę przeładować epg, zaktualizować.
@giaur500 i trochę grzeczniej nie wszystko można naprawić w 5 minut.
1
Odpowiedz
Ale to nie było 5 minut. Tylko od kilku dni nie działało. Przez was ludzie o mało nie stracili dostępu do programu tv. Tak nie może być to niedopuszczalne. Pilnujcie następnym razem a nie żeby ludzie aż musieli pisać do was po forach.

Niedobrze się dzieje tu chyba...
1
Odpowiedz
REKLAMA:

(25-06-2024, 07:46 PM)sky02 napisał(a): Już leży na serwerze, prawidłowe poprawione. Proszę przeładować epg, zaktualizować.
@giaur500 i trochę grzeczniej nie wszystko można naprawić w 5 minut.
Tak działa już(choć do sky sport i sports oraz TNT nie bardzo) dzięki wielkie kolego i dokładnie grzecznie poprosić trzeba a nie najlepiej mieć wszystko za darmo na wczoraj ehhh
Odpowiedz
@giaur500  Ty czytaj ze zrozumieniem. Ja napisałem, że nie wszystko można naprawić w 5 minut. Ja tego szybciej nie dałem rady ożywić. Jak jesteś takim geniuszem to zapraszam do współpracy, a najlepiej jak sam sobie stworzysz epg. Nie będziesz miał pretensji  do nikogo. A jeśli potrzebujesz przewodnika do tv to tu masz parę:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
i jeszcze trochę by się znalazło.
Nie pozdrawiam.

@Kameleon1 Wiesz ja w tej chwili nie mam dostępu do tych kanałów. A co jest z tymi kanałami nie tak?
Odpowiedz
Miałem swoje. Ale mi onet zbanował ip
Odpowiedz
(25-06-2024, 08:30 PM)sky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
i jeszcze trochę by się znalazło.
Nie pozdrawiam.

@Kameleon1  Wiesz ja w tej chwili nie mam dostępu do tych kanałów. A co jest z tymi kanałami nie tak?
No na tych nie ma w ogóle epg... pokazuje na francuskich czy v sportach,ale na sky sport czy sky sports oraz TNT nie pokazuje epg nie wiem czemu...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości