03-09-2024, 08:18 AM
|
EPG
|
|
REKLAMA:
@Maxx1000 proszę spytaj tego swojego dostawcę nielegalnej TV dla czego kradnie nam EPG od Sky02 oraz ode mnie @azman.
Ja poza Sky02 oraz kilku innym osobom zajmującym się aplikacjami dostarczającymi bukiety do E2 nie wyraziłem zgody na korzystanie z mojej ciężkiej pracy. Cóż ten Twój dostawca telewizji ala nielegalnej Tobie odpowie na mój zarzut że kradnie moją i kolegów pracę bez zgody ich twórców. Bardzo ciekaw jestem odpowiedzi. Developer E-Channelizer przynajmniej miał na tyle rozsądku że mnie przynajmniej poinformował że korzysta z mojej pracy która kosztuje. Na co z rzuciło si ę społeczeństwo forum S4A. Jesteś bardzo aktywny w temacie EPG licze na konstruktywną dyskusję. (18-02-2024, 08:12 AM)Max1000 napisał(a): Polsat news polityka juz jest , teraz ten sam problem Bigtime , Rakuten , Gringo Westerny , Moconomy
13-09-2024, 03:03 PM
Czy jest szansa na dodanie epg do tych kanałów Super Express TV, Murator TV i Poradnik Zdrowie TV.
15-09-2024, 03:07 PM
Przykro mi, ale nie dam rady.
19-09-2024, 07:43 PM
(15-09-2024, 03:07 PM)sky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Bo chodzi o to że te dodatkowe kanały Canal+Extra też mają EPG z tej strony i lepiej na TV prezentuje się EPG (jednakowe jest wtedy)...Dzięki Pozdro.
27-09-2024, 05:09 PM
A ja jestem innego zdania. Teraz C+ 360 ma dokładniejsze dane. Korzystaj z pltv wyrównają się wrażenia wizualne.
Pozdrawiam i wiem troszkę wredny jestem
REKLAMA:
04-11-2024, 04:58 PM
Mam ogromną prośbę. Proszę o poprawny link do epg na Domo+
Obecny mój link wygląda tak: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. #EXTINF:0 tvg-id="CanalPlusDomo.pl" tvg-logo="http://tv.team/images/chIcons/885.png" timeshift="3", PL: Canal+ Domo Listę wgrywam na SIPTV Dziękuję
@luic Witaj. Nie bardzo rozumiem czego oczekujesz? Chcesz bym dopisał nazwę PL: Canal+ Domo do epg?
Myślę że mam zły link. Próbowałem w różnych wariantach i w żadnym nie pojawiło się epg. Chciałbym prosić o sprawdzony i poprawny lin do kanału Domo. Myślę że daję niepoprawną nazwę kanału. Dawałem Domo+, Domo TV, Domo HD, Canal+ Domo Hd itp itd żadne nie działa
to do listy w siptv.app Nie wiem gdzie popełniłem błąd, pozostałe kanały w 90% mają epg
To są dostępne nazwy w naszym epg:
A z tego co pamiętam siptv.app nie korzysta z zewnętrznych epg choć niby jest taka możliwość :By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Tu masz ich nazwy: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. CANAL+ DOMO HD id= C+Domo.pl C+Domo.pl |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości