20-09-2024, 01:42 PM
(04-07-2024, 05:46 PM)Theo1313 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.Poprawiłem wtyczkę można ja pobrać z mojego repo By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
|
Animesub (pobieranie napisów)
|
|
20-09-2024, 01:42 PM
(04-07-2024, 05:46 PM)Theo1313 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.Poprawiłem wtyczkę można ja pobrać z mojego repo By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. REKLAMA:
10-10-2024, 05:33 PM
@huball O, super! Przetestowałem i w Kodi 20 działa jak należy. Jedyne co mi brakowało zawsze w tej wtyczce to nazwa autora lub uploadera na liście napisów po ręcznym wyszukiwaniu.
14-10-2024, 02:06 AM
(20-09-2024, 01:42 PM)huball napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.Poprawiłem wtyczkę można ja pobrać z mojego repo By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Stara wersja wyszukiwarki (By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.) jest dużo dokładniejsza. . A i czemu szukanie jest tylko po angielskim tytule (&pTitle=en ogranicza wyszukiwanie do angielskich tytułów)? Jeżeli zaś chodzi o samą wyszukiwarkę to w nowej i starej wersji: &pTitle=en - szukaj wyłącznie po tytule angielskim &pTitle=org - szukaj wyłącznie po tytule oryginalnym &pTitle=pl - szukaj wyłącznie po tytule alternatywnym (polskim) brak - szuka po wszystkich tytułach (tylko nowa wersja i nie zawsze działa) szukaj.php - nowa mniej dokładna wersja wyszukiwarki szukaj_old.php - stara dokładniejsza wersja wyszukiwarki |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|