Liczba postów: 4,555
Liczba wątków: 42
Reputacja:
688
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Nie trzeba. Odpowiedz już padła.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Liczba postów: 19
Liczba wątków: 1
Reputacja:
6
Wersja Kodi: 19
System operacyjny:
Urządzenie: Play NOW Box 2
15-07-2024, 09:49 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-07-2024, 08:56 AM przez Mangas.)
Witam,
Czy ktoś spotkał się z takim problemem jak brak dźwięku na MUX-8?
Ostatnio wyszukałem kanały na nowo w celu znalezienia tych nowo dodanych - czyli ViDoc i Republika. Kanały zostały znalezione, ale od tej pory wszystkie programy w MUX-8 są pozbawione dźwięku. Żeby było interesująco na WP czy Metro pojawia się na pasku informacyjnym oznaczenie AC3 jako opis dźwięku, ale i tak go nie ma wcale...
Ponowne wyszukiwanie nic nie daje, nadal to samo.
Edit: Udało mi się rozwiązać problem poprzez reset boxa do ustawień fabrycznych i skonfigurowanie wszystkiego od zera. Trwało to trochę, ale działa.
Liczba postów: 65
Liczba wątków: 0
Reputacja:
11
Wersja Kodi: 19.4
System operacyjny:
Urządzenie: ba
1. Nie ma sensu abyś zamazywał S/N pozostawiając kod kreskowy z którego bez problemu odczyta się numerki.
2. Było wspomniane, że z Kaona niczego nie zeskanujesz bez launchera play. Skanowanie jest zespawane z launcherem play.
Jak w boxie SDMC play gasi dostęp do usługi to też nie da się zeskanować mux8 - dlatego kupując te nowe pudełka nie nastawiajcie się na naziemną.