Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ekino-tv ( Problem z filmami)
U mnie logowanie nigdy nie działało kiedyś gdzieś czytałem na githubie mbebebe że jest jakiś problem aby dodać logowanie do wtyczki ekino
Odpowiedz
REKLAMA:

A ja przez lata miałam zalogowane, korzystałam z folderów, na telefonie wrzucałam sobie co bym chciała obejrzeć, wchodząc w tv mogłam od razu przejść do tego folderu. Dosłownie do wczoraj jeszcze działało, zalogowane, filmy do wyboru, ale film się nie odpalał. Tylko dlatego szukałam rady jak to naprawić, ale teraz jest inna wtyczka i cały panel ekino całkiem inny niż miałam :/ choć, ważne, że filmy działają. Muszę się przyzwyczaić.
Odpowiedz
@Justyna0722
Może rozmawiamy o różnych wtyczkach ?

Napisz skąd miałaś, jaką wersję.
Bo ja naprawiłem najnowszą z repozytorium mbebe.

Niewykluczone, że jest inna wtyczka do ekino, innego autora.
Odpowiedz
Dało by się jeszcze zrobić żeby pokazywały się okładki w zakładce firmy wcześniej działało
Odpowiedz
(27-10-2024, 09:06 AM)tele napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Działa dzięki Wink
Odpowiedz
(27-10-2024, 03:04 PM)tele napisał(a): @Justyna0722
Może rozmawiamy o różnych wtyczkach ?

Napisz skąd miałaś, jaką wersję.
Bo ja naprawiłem najnowszą z repozytorium mbebe.

Niewykluczone, że jest inna wtyczka do ekino, innego autora.
Ja nie do końca kumam co ja robię z tymi wtyczkami i jaką miałam, ale ta która działała i która ruszyła wczoraj ponownie to była ze strony ekino podana jako instrukcja zainstalowania kodi w telewizorze krok po kroku. Na niej miałam zalogowane i kilka lat bez problemu wszystko hulało.
Odpowiedz
REKLAMA:

Działa wam dziś ta wtyczka? Sprawdzam i u mnie nic nawet z logowaniem się do serwisu.

Zauważyłem dodatek Cloudflare na stronie - pewnie to winowajca Sad
Odpowiedz
Dokładnie tak.
Ta strona nigdy nie miała blokady Cloudflare, ale jak widać wszystko się może zmienić.
Odpowiedz
Kiedyś już był Cloudflare ale tylko na kilka dni.
Odpowiedz
Być może ta wtyczka na Kodi ruszy, do tego czasu można w ramach zastępstwa oglądać ekino-tv przez dedykowaną przeglądarkę na Android TV, obecnie do tego celu najlepsza z dostępnych przeglądarek jest BrowseHere.  Szersze info:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Oglądanie filmów przez przeglądarkę internetową jest możliwe, ale podkreślam, że mniej wygodne jak przez Kodi. Dlatego np. z dostępnych możliwości zostają jeszcze dodatki FF i FF3, które dobrze działają na Kodi.   Smile  

Polecaną przeglądarkę BrowseHere dla Android TV proponuję jako możliwość dla zainteresowanych tym serwisem internetowym do czasu nim wtyczka ekino-tv zacznie działać na Kodi.

Pozdrawiam
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości