|
Ekino-tv ( Problem z filmami)
|
|
REKLAMA:
05-11-2024, 04:34 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-11-2024, 04:37 AM przez arkady1964.)
09-11-2024, 02:45 PM
Witam
Zainstalowałem ten dodatek i poprawiło się tylko że widać filmy ale jak próbuje załączyć jakiś film to wszystkie linki mają błąd. Sprawdziłem już z 10 tytułów i wszędzie to samo. Jest na to jakaś rada?? Lub macie inne wtyczki do filmów które działają jeszcze?? Fanfilm też już przestał działać
09-11-2024, 03:22 PM
(09-11-2024, 02:45 PM)likaon01 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
09-11-2024, 05:07 PM
Instalowałem ta wtyczkę z dnia 2024-11-05, jedynie pokazała filmy ale linki nie działały tylko błąd. Zainstalowałem teraz ta wtyczkę z dnia 2024-11-09 gdzie wg opisu tylko poprawa kosmetyczna wyglądu ale zaczęły chodzić wreszcie linki
![]() Fanfilma przeinstalowałem na te poprawki z dnia 2024-11-06 i też zaczął wyszukiwać nawet linki z cda (09-11-2024, 05:07 PM)likaon01 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. REKLAMA:
09-11-2024, 08:17 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-11-2024, 09:23 AM przez arkady1964.)
@tele Całkowicie zgadzam się z @Toov.
Twoja ostatnia dostępna wersja wtyczki ekino-tv z poprawkami tj: 2024-11-09: "- porządki w typach: widoków i mediów - cofanie przyciskiem Wstecz nie przenosi do strony głównej, tylko do poprzedniej podstrony" Powyżej jest to "suchy" opis od Ciebie. W najmniejszym stopniu nie oddaje on tego co zrobiłeś z tą wtyczką... Przetestowałem, jestem niesamowicie zachwycony, jest to naprawdę spektakularne. Rewelacja! Szacun! @tele, mam pytanie, co oznacza ten wpis: "2024-11-10* - przyspieszenie działania wtyczki (gdzie się da), czyli tryb TURBO" Czyżby jutro kolejna wersja? Pozdrawiam Edycja. Na wielu filmach obecnie w tej poprawionej wtyczce działa funkcja rozszerzonych informacji (wcześniej nie działało prawie nic). Na Android TV we wtyczce ekino-tv poprawionej przez Ciebie ze źródeł przesyłanych strumieniowo obecnie najlepiej działają np. MIX, VOA i DOOD.
10-11-2024, 12:34 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-11-2024, 01:40 PM przez arkady1964.)
@tele, już wiem, że będzie wydana wersja "Turbo"
, wstępnie Ci podziękowałem, ale pragnę jeszcze raz wyrazić moją opinię na Forum o Twojej pracy nad wtyczką ekino-tv.Efekty we wtyczce ekino-tv po Twoich poprawkach przerosły wielokrotnie moje wyobrażenia... Jest to pełnokrwista wtyczka z wieloma funkcjami... Nawet są rozszerzone informacje z TMDB działające w skórce AZ2:R, Titan MOD, Titan Vanilla i wszystkich, które mają obsługę rozszerzonych informacji. Obsługa tej wtyczki to teraz naprawdę prawdziwa przyjemność. Tryb "Turbo" nawet gdy da minimalne przyśpieszenie, to i tak zawsze będzie przydatny. Istotne jest też, że na Android TV bez żadnego problemu działają źródła przesyłania strumieniowego z MIX, VOA i DOOD. Nie jest to mało źródeł i wtyczka obecnie śmiga super. Osiągnięte efekty za olbrzymie... Bardzo dziękuję za Twoją pracę. Pozdrawiam
10-11-2024, 07:25 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-11-2024, 04:33 PM przez arkady1964.)
Jest nowa wersja wtyczki ekino-tv poprawiona przez @tele tj. plugin.video.ekinotv-2.6.6_2024-11-10.zip
Do pobrania:By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Dzięki! @tele Pozdrawiam Edycja. Szybki test. Wtyczka działa na Android TV jakby trochę lepiej, od poprzedniej wersji. ![]() Jednak 3 uwagi. 1. Po instalacji wskazany jest restart Kodi. 2. Warto używać przycisku wstecz, jak jest info "Czekać" i nic się nie dzieje. Z reguły to działa i się odwiesza. 3. Może najważniejsze, pomimo, że miałem wcześniej aktywny w systemie dodatek ResolveURL Repository musiałem jeszcze raz go zainstalować, aby mi wtyczka działała: Ustawienia > Dodatki > Moje dodatki > Wszystkie > ResolveURL Repository > WYBIERZ WERSJĘ > zawsze najwyższą, ale tu akurat są takie same w wysokości więc np. FanFilm repo Wersja 1.0.0 Nie wiem dlaczego tak się stało, że ten dodatek przestał być aktywny i musiałem go ponownie instalować, ale tak było. Po instalacji wtyczka zaczęła działać prawidłowo. (10-11-2024, 07:25 PM)arkady1964 napisał(a): 2. Warto używać przycisku wstecz, jak jest info "Czekać" i nic się nie dzieje. Z reguły to działa i się odwiesza. Potrzebuję informacji w jakich okolicznościach to się dzieje, abym mógł przygotować poprawkę. To może być efekt uboczny po włączeniu tzw. "turbo" w niektórych sytuacjach, ale jak będę wiedział w jakich okolicznościach to się pojawia, to przygotuje fixa. Ja podczas testów nie mogłem trafić na to, choć się tego spodziewałem. Jeśli ktoś inny tego doświadczy, to proszę napisać. Edit: Prawdopodobnie zlokalizowałem już miejsce problemu, ale być może jest jeszcze jakieś - także jak coś, proszę śmiało pisać. Podziękowali: arkady1964 |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości

![[Obrazek: TwzYXRLl.jpeg]](https://i.imgur.com/TwzYXRLl.jpeg)